Maak kennis met en van de knapste roodharigen van België

De Vlaamse Nora Ventrigilia is absoluut een bloedmooie redhead en gaat niet geheel verrassend door het dagelijks leven als model. Hier is zij op jonge leeftijd mee begonnen en inmiddels loopt haar carrière aardig op stoom. Ze vertegenwoordigde België tijdens de missverkiezing Miss Lumiere International World in 2021, waar zij een derde plaats bemachtigde. Ook vindt Nora het geen probleem om regelmatig voor de camera te verschijnen. Zo is zij Hunkemöller-ambassadrice, wat betekent dat zij ons veelal verrast in spannende setjes.

Echter heeft ze niet alleen haar uiterlijk meezitten. Noa heeft met een goed stel hersenen veel meer in petto. Zo heeft ze namelijk een opleiding Rechtspraktijk gevolgd. Kortom, de Vlaamse schone is een goed voorbeeld van een hardwerkende dame als je het ons vraagt.

Nora Ventriglia op Instagram

Verder bewijst Nora haar Instagram-account maar al te goed waarom ze voor veel merken voor de camera mag verschijnen. Zo weet zij haar ruim 126.000 volgers regelmatig te verblijden met de meest fenomenale foto’s van shoots en vindt zij het ook geen probleem om nog maar eens met haar beeldschone figuur te pronken. Iets waar wij op het puntje van onze stoel door gaan zitten.

Maar hier blijft het niet bij. Nora geeft ons op haar Instagram-account namelijk ook een kijkje in haar privéleven. Hier is te zien dat de ze het in haar vrije tijd heerlijk vindt om met haar vriendinnen een drankje te doen, zoals met haar vriendin Olivia Talar. Krijg jij ook geen genoeg van Nora? Zie hieronder dan een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram en vergeet vooral geen like achter te laten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nora Ventriglia (@noraventriglia)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nora Ventriglia (@noraventriglia)