No Time To Die releasedatum in de bioscoop

Inmiddels zijn er ongelofelijk veel films die later zijn uitgebracht, van de bioscopen naar streamingdiensten zijn verplaatst of die nog steeds op de plank liggen. Misschien wel de nummer één film waar we naar uit blijven kijken is No Time To Die.

Deze film zal de laatste film worden waarin Daniel Craig de rol van James Bond op zich neemt. De geruchtenmolen over de nieuwe James Bond acteur draait dan ook al lange tijd overuren en kent al vele kanshebbers voor de rol. Feit blijft dat No Time To Die eerst in de Nederlandse bioscoop moet verschijnen, zodat we afscheid kunnen nemen van Craig én weer kunnen genieten en van een ijzersterke 007-film. Nu is er eindelijk goed nieuws te melden over de film.

Nieuwe James Bond film is binnenkort te zien in Nederland

In de nieuwe James Bond film is de geheim agent met ‘pensioen’ op Jamaica. Als hij door een oude vriend om hulp wordt gevraagd bij de opsporing van een verdwenen wetenschapper, komt hij al gauw weer in de grote problemen terecht. Snelle auto’s, mooie vrouwen, de chiqueste pakken en toffe locaties: als we de trailer moeten geloven wordt No Time To Die één van de vetste 007-films tot nu toe. Het blijft echter een gevalletje van: eerst zien, dan geloven.

Voorlopig stond de release gepland voor 8 oktober 2021. Inmiddels is die datum voorzichtig wat naar voren geschoven: 30 september 2021.

No Time To Die

Veelbelovende James Bond-cast in No Time To Die

Wellicht maar een week verschil, maar dit kan er op wijzen dat de film wellicht in de toekomst nóg wat naar voren wordt gehaald. Mocht dat zo zijn, dan kunnen we een sterrencast verwachten met namen als Daniel Craig, Rami Malek, Christopher Waltz, Ana de Armas en Ralph Fiennes. Tot het zover is, houden we ons gewoon bezig met de vraag wie de nieuwe James Bond wordt.

 

Zoals we zeiden, wordt dit de 25e officiële James Bond-film. Er zijn echter ook twee onofficiële 007-films uitgebracht. Nog niet allemaal gezien? Check dan de lijst van alle James Bond-films