Real-life Super Mario

4 februari 2021 opent het Super Nintendo World pretpark haar deuren. Er zijn ongekend veel attracties die allemaal iets te maken hebben met Nintendo en/of Mario. Maar er is nog veel meer dan dat. Zo hebben ze een prachtige achtbaan waar je de longen uit de lijf kan schreeuwen.

En wil je weten hoe je daar real-life Super Mario kan spelen? Lees dan snel verder, want we vertellen je alles over het park en de activiteiten die je kan doen.

super mario park

Het Nintendo pretpark brengt je terug naar vroeger

Dat het Nintendo pretpark er zou komen, was al heel lang duidelijk. Een aantal jaar geleden werd het pretpark zelfs al wereldwijd aangekondigd. Maar de opening werd meerdere malen uitgesteld. Maar eindelijk is het zover: het park opent 4 februari dus haar deuren voor het publiek en de grote fans van Super Mario.

 

Het pretpark zal trouwens onderdeel worden van Universal Studios Japan. Wanneer je het park betreedt, krijg je een horloge om je pols. Hierbij is het erg belangrijk dat je een smartphone hebt, want die koppel je vervolgens aan het horloge. Met dit horloge kan je munten en power-ups verzamelen en zo strijden tegen andere bezoekers. Hiermee krijg je een ultieme belevenis waar je nog vaak aan terug zal denken.

Wel even naar Japan

Om naar het pretpark te gaan, moet je wel even een stuk reizen. Het pretpark is namelijk gebouwd in Japan. Niet alleen is dit een goede reden om een keer Japan te bezoeken (want eerlijk gezegd, wat moet je daar anders), ook is het écht wel de moeite waard, moeten we de beelden geloven van het park. Het park is in Osaka, maar de makers van het park willen ook absoluut uitbreiden. Zo willen ze in Singapore, Los Angeles en Orlando nog een park openen.

Bekijk hier een video die is gemaakt in het park: