De tofste Nike sneakers voor mannen

Sneaker shoppen lijkt misschien wel makkelijk door de enorme hoeveelheid aan alternatieven. Toch is dit een van de moeilijkste beslissingen die je moet maken. Om je dus een beetje richting te geven selecteerden wij de stijlvolste Nike sneakers van dit moment. Wellicht kan je nu beter de knopen doorhakken en een keuze maken voor een sneaker.

Nike React Element

De Nike React Element is een model waarmee jij je in ieder geval onderscheidt van de menigte. Deze Nike sneaker bevat de beroemde University Red kleuren en is een sportieve schoen. Velen dragen deze sneaker als runner. Dit komt door het lichte gewicht die de sneaker met zich mee draagt. Het is een perfect-size fit en loopt erg comfortabel door de rubberen zool. Doordat deze sneaker makkelijk valt te combineren met elke jeans, valt hij zeker onder de tofste sneakers van dit moment.

tofste Nike sneakers

Nike Air Force 1

Misschien wel een van de meest klassieke sneaker van de Nike collectie. De Nike Air Force 1. Dit model was een van de eerste sneakers. Het was ook een aanleiding van de vele die nog volgden. Het is een stijlvolle sneaker met de welbekende Nike swoosh richting de achterkant van de hak. Je kan dit perfect matchen met iedere denim jeans die jij in je kast hebt liggen. Bovendien kan je dit simplistische model ook goed rocken in een smart-casual outfit, waarbij je hem matcht met een cropped pantalon.

tofste Nike sneakers

Nike Air Max 97

Misschien wel de populairste sneaker van dit seizoen, één van de varianten in de Nike Air Max lijn. Je ziet er veel mensen mee lopen, maar toch heeft niet iedereen dezelfde sneaker. Dit komt omdat het model in ontzettend veel verschillende kleuren en varianten op de markt wordt gebracht. Het is een sneaker die er niet alleen goed uit ziet, maar ook nog eens ontzettend comfortabel is. Dit komt door de ‘Air’ laag in de sneaker en het gebruik van goed materiaal.

tofste Nike sneakers

Nike Cortez

De Nike Cortez is een enorm cleane Nike sneaker die bekleed is met leer. Hij mag worden gezien als echte klassieker die in veel verschillende stijlen gedragen kan worden. Bovendien is ‘ie enorm tijdloos. Zo zal jij hem niet alleen deze zomer kunnen rocken, maar zal hij volgend jaar ook nog zeker in de mode zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren dus je kan ze kopen op basis van jouw outfit.

tofste Nike sneakers