De nieuwe film Nightmare Alley

Nightmare Alley is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1946, geschreven door William Lindsay Graham. In de kern gaat Nightmare Alley over bedrog dat volledig uit de hand loopt. Het publiek zou suggereren dat de nieuwe film een ander bovennatuurlijk verhaal is. Gebaseerd op klassieke horrorelementen.

De regisseur Guillermo del Toro, wie gespecialiseerd is in het maken van fantasy- en horrorfilms, zegt het volgende: “Dit heeft geen bovennatuurlijk element”. Het is volledig op de realiteit gebaseerd. Er is niets fantastisch. Het is een heel andere film dan mijn gebruikelijke. Maar ja, de titel en mijn naam zouden die indruk creëren.”

Bradley Cooper Nightmare Alley nieuwe film

Bradley Cooper, Cate Blanchett en Willem Dafoe stelen de show

Bradley Cooper is een Amerikaanse acteur. Je kan hem onder andere kennen van de films A star is born en alle delen van The Hangover. In 2018 zong Bradley met Lady Gaga het duet Shallow in de film A Star Is Born, waarvoor Gaga in 2019 als schrijver/componist een Oscar won.

Cate Blanchett is een Australische actrice. Ze won in 2014 een Oscar voor de hoofdrol van Jasmine in de tragikomische film Blue Jasmine en in 2005 voor haar bijrol in de biografische dramafilm The Aviator. Daarnaast kreeg ze meer dan 95 andere acteerprijzen toegekend

Willem Dafoe is een Amerikaanse acteur. Hij werd voor zowel zijn rol in de film Platoon als die in Shadow of the Vampire genomineerd voor de Academy Award voor Beste Mannelijke Bijrol. Meer dan tien andere filmprijzen werden hem ook daadwerkelijk toegekend.

Ook spelen Rooney Mara, Toni Collette, Richard Jenkins en voormalig Hellboy, Ron Perlman in de nieuwe film. Nightmare Alley staat gepland om op 20 januari 2022 in de Nederlandse bioscopen te verschijnen. Bekijk hieronder de trailer:

 

Zoek jij nog een goede serie die op Netflix staat? Don’t worry, we’ve got your back. Bekijk maar de lijst van de beste series op Netflix volgens IMDb.