Nieuw op Netflix week #47

De week begint direct goed met de twee nieuwe titels BLACKkKLANSMAN en The Fastest op dinsdag. Woensdag staat de keiharde film Bruised op ons te wachten. Zie hieronder de trailers en verhaallijnen van de drie nieuwe films en series van deze week.

BlacKkKlansman – dinsdag 23 november

BlacKkKlansman gaat over een Afro-Amerikaanse agent genaamd Ron Stallworth. Hij moet bij de Ku Klux Klan gaan infiltreren samen met zijn partner Flip Zimmerman. De twee agenten moeten er dus samen voor zorgen dat de KKK niet de controle over de stad krijgt. Deze sterke film is vanaf dinsdag 23 november te zien op Netflix.

 

The Fastest –  dinsdag 23 november

In deze docu-serie wordt er verteld over een grote racewedstrijd in het Midden-Oosten. Elke aflevering zullen we een stukje van de wedstrijd te zien krijgen en het belooft een groot en spannend spektakel te worden. Dit zal de eerste keer zijn dat een race in het Midden-Oosten zo in beeld wordt gebracht.  De docu-serie The Fastest is vanaf 23 november te zien op Netflix.

 

Bruised – vanaf 24 november

Dit is het verhaal van Jackie Justice, een MMA-vechtster. Jackie wordt in beeld gebracht door Halle Berry. Het gaat al een tijdje slecht met haar carrière en na een groot schandaal is ze gedwongen haar handschoenen op te hangen en haar brood te verdienen als schoonmaakster. Wanneer haar zoon Manny terugkeert in haar leven moet ze noodgedwongen meedoen met illegale MMA-gevechten om haar zoon te kunnen onderhouden. Bruised is vanaf woensdag 24 november nieuw op Netflix.