Halle Berry won in 2002 de Oscar voor beste actrice voor haar rol in Monster’s Ball. Ze was daarmee de eerste gekleurde actrice die deze Oscar mocht ontvangen. Daarnaast kreeg ze meer dan 25 andere acteerprijzen toegekend, waaronder een Emmy Award en een Golden Globe. Een behoorlijk gevulde prijzenkast dus. Als klap op de vuurpijl kreeg ze in 2007 zelfs een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ze is van alle markten thuis.

Halle Berry is onwijs fit op haar 54ᵉ

De eerste film met Berry die uitkwam na de Oscaruitreiking was de James Bondfilm Die Another Day, waar zij natuurlijk de rol als Bondgirl op d’r nam. Vooral de scène op het strand toen ze het water uitkwam in haar feloranje bikini zit vast nog wel op je netvlies gebrand. Dat vond allemaal plaats in 2002. Ruim 18 jaar later is er amper wat veranderd en zie je haar hieronder wederom terug in een oranje bikini alsof er niks is veranderd. Oké, natuurlijk zie je het er wel vanaf, maar dat is ook niet gek boven de 50.

Berry is met gemak in een adem te noemen met vrouwen als Jennifer Lopez en Salma Hayek. Vrouwen die het leven van de vijftiger er ambitieuzer uit laten zien dan ooit tevoren. Check anders ook even de 5 mooiste vrouwen boven de 40. Onderhand is een reeks van de mooiste vrouwen boven de 50 ook lang geen gek idee.

View this post on Instagram

54….life just gets better and better! 🌈✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Niet alles in haar acteercarrière scoorde even hard, maar ze gaat er nog steeds voor. Niet zo lang geleden zagen we haar schitteren in John Wick: Chapter 3 en in Kingsman: The Golden Circle. Stiekem hebben we onderhand een zwak voor deze tijdloze schoonheid. Hieronder laat ze even zien hoe ongelofelijk goed ze er nog uitziet, zelfs op haar 54ᵉ. Man oh man, wat een verschijning.

View this post on Instagram

Never been a shady beach. 😂

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on