Het liefdesleven van de radio-dj

Giel Beelen zit zeker niet stil als het om de liefde gaat. Na twee langer durende relaties, waarvan een met de dertien jaar jongere Guilia Wolthuis, heeft de 44-jarige radio-dj heel wat gedate.

 

Eind 2019 deed hij zelfs mee met het programma First Dates. Die aflevering werd uitgezonden op Valentijnsdag in 2020. In juni 2020 ging het alweer uit tussen hem en zijn toenmalige vriendin Marlou Brantjes. Afgelopen zomer kwam naar buiten dat hij aan het daten was met de achttien jaar jongere Romy Struik, maar ook dat lijkt niets geworden te zijn. Romy doet nu mee aan het nieuwe seizoen van de Bachelor. Ondertussen heeft Giel Beelen weer een nieuwe vriendin aan de haak geslagen.

Dit is de nieuwe vriendin van Giel Beelen

Wie deze nieuwe vriendin van Giel Beelen is, dat weten we nog niet. Toch komt het nieuws niet helemaal uit het niets, want Giel liet al in oktober aan Shownieuws weten dat hij met een nieuw iemand aan het daten was. De radio-dj deed geheimzinnig over haar identiteit, maar zei wel dat het al wat serieuzer was. Zijn nieuwe vriendin lijkt in ieder geval te voldoen aan Giel’s type van knap en jonger. Het onderschrift van zijn post op Instagram luidt: Liefde is als de wind, je kunt het niet zien maar je voelt het met heel je lichaam”, dus we kunnen er vanuit gaan dat Beelen het goed te pakken heeft en dolverliefd is op zijn vriendin. In de reacties barst het van de felicitaties.