Giel Beelen en zijn voorkeur voor jonge vrouwen

Opvallend detail: Giel Beelen heeft duidelijk een voorkeur voor vrouwen die, laten we het subtiel zeggen, een stukje jonger zijn. Je zal Giel dan ook nooit zien lopen met een cougar. Neem als voorbeeld Guilia Wolthuis. Niks mis met de keuze voor jongere vrouw, maar een leeftijdsverschil van ruim 13 jaar doen de wenkbrauwen wel fronsen. Mocht je dat toch niet zo heel vreemd vinden: hij was 31, zij was toen – in 2009 – slechts 18 jaar. Geeft natuurlijks niets, leeftijd is immers slechts een getal, maar echt houdbaar bleek de relatie niet. Ondanks duidelijke trouwplannen ging het feest voor Giel niet door.

Hieronder vind je een fragment over de Roast van Giel Beelen, waarin zijn liefde voor jongere vrouwen wordt benadrukt:

 

Daten via First Dates

Uiteraard is Giel er niet de man naar om lang alleen te blijven. Dat gebeurde ook niet, want vrij snel had hij de liefde gevonden bij een zekere Nicolien. Ook hier was het leeftijdsverschil aanzienlijk: 12 jaar. Ook dit was geen blijvertje en in 2019 was het al weer over. Om het geluk toch maar een handje te helpen – ook Giel wordt immers een dagje ouder – gooide hij het over een andere boeg. Van een beetje publiciteit is Giel niet echt vies en dus nam hij deel aan het programma ‘First Dates’. Dat leide tot een leuk contact met de 13 jaar jongere Malou Brantjes. Dat was in 2020 en het had er verdacht veel van weg dat de twee een leuke klik hadden. Blijkbaar was de chemie toch niet ideaal, want van een relatie was geen sprake.

Zijn nieuwe vriendin Romy Struik

Anno 2021 zit Giel niet echt stil en inmiddels heeft hij alweer een andere dame weten te regelen. Uiteraard is ook zijn nieuwste verovering relatief jong: 26 lentes. Dat het zo goed klikt is niet zo heel bijzonder, ze zit namelijk ook in het radiowereldje. Romy Struik, zo heet ze, is daarnaast behoorlijk actief en sociaal betrokken. Zo was ze twee jaar geleden nog runner-up bij Miss Glamour Look International en steunt ze op onorthodoxe wijze de strijd tegen de spierziekte ALS door geheel zonder kleding te poseren. Daarnaast zet ze zich ook in voor het dierenwelzijn en kunnen we dus eigenlijk stellen dat Gielen Beelen zijn eigen Brigitte Bardot heeft gevonden.

Hieronder zie je een aantal foto’s van de Instagram van Romy Struik: