Nieuwe vechtfilm Embattled verschijnt binnenkort

Binnenkort verschijnt er een nieuwe vechtfilm genaamd Embattled. In de film is te zien hoe Jett, zijn oudste zoon, moet dealen met het succes en de fame die zijn vader heeft. Zijn vader is namelijk een grote speler in de vechtsport MMA. Jett probeert, net zoals zijn vader, beroemd te worden in de vechtsport. Maar al snel stuit hij op een nieuwe uitdaging wanneer zijn jongere broertje wordt geboren met het syndroom van Williams. In plaats van het nemen van zijn verantwoordelijkheid als oudere broer, kiest hij ervoor om zijn succes als prioriteit te stellen.

Maar met een agressieve vader die ook thuis losse handjes heeft en ervanuit gaat dat Jett zijn verantwoordelijk neemt, is het voor hem ontzettend zwaar om zijn grote droom achterna te gaan. Lukt het hem om zijn succes te behalen? En weet de vader te kunnen dealen met twee moeilijke zonen?

De trailer belooft veel goeds

Dat zie je in de nieuwe film Embattled, die binnenkort uitkomt. De film draait vanaf 20 november in de States. Over een Nederlandse release is helaas nog niets bekend. Wél is er al een bloedstollende trailer uitgekomen van de vechtfilm. Daarin is onder andere te zien dat Jett en zijn vader behoorlijk botsen. En dat gaat er hard aan toe. Want er moet toch écht iemand voor de jongste zoon zorgen. Er ontstaat er een strijd tussen vader en zoon waarbij er – ongeacht de uitslag – geen winnaar zal zijn.

In de film zie je onder andere Stephen Dorff in de rol van Cash. Hij is niet de meest bekende acteur, maar hij heeft wel samengewerkt aan onze andere videoclips voor Britney Spears. Ook was hij de stem van verschillende computerspellen, zoals Far Cry Instincts.

Benieuwd naar hoe hij te zien is in de nieuwe vechtfilm Embattled? Check dan hier de trailer: