A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case

In het jaar 2008 bracht de vijfjarige Isabella Nardoni een weekend door met haar vader, stiefmoeder en twee broertjes. Dit weekend liep echter uit op een enorm drama toen het meisje van zes verdiepingen hoog naar beneden viel. Het bleek echter geen ongeluk te zijn, integendeel. Er weren een aantal opmerkelijke constateringen gedaan, waardoor deze zaak Brazilië in zijn greep hield.

Met name de rol van de media zorgde ervoor dat de vader en stiefmoeder als hoofdverdachten werden gezien. Maar wat is er daadwerkelijk gebeurd op deze late avond?

Reacties van Netflix-kijkers over de nieuwe true crime-documentaire

Dat true crime-documentaires op Netflix populair zijn, dat is allang geen geheim meer. Deze aangrijpende documentaire word dan ook volop gestreamd. Niet alleen in Nederlands stormt hij de top 10 binnen, wereldwijd zitten kijkers aan de buis gekluisterd. Dit zorgt ervoor dat A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case wereldwijd op #1 staat in de top 10 van niet Engelstalige films op Netflix. In de week van 14 tot en met 20 augustus scoorde de nieuwe documentaire maar liefst 5.7 miljoen views wereldwijd.

Wij zetten een aantal reviews en statistieken hieronder voor jullie op een rijtje:

Benieuwd geraakt naar deze heftige true crime-documentaire op Netflix? Bekijk dan de trailer in de YouTube-video hieronder: