Adidas London ‘White’

Deze elegante en simpele sneaker is een minimalistische toevoeging aan jouw garderobe. De neutrale kleur is goed te combineren met een blauwe spijkerbroek, maar gaat ook prima samen met een zwarte pantalon. Hoewel het een subtiele schoen is, zorgt de gum zool voor een spotieve, retro vibe. Sinds 18 maart 2024 is deze beschikbaar via de website van Adidas, Size? en Foot Locker.

sneaker release

Prijs: €110

Puma suède XL Putty

Deze robuuste sneaker van Puma is lekker opvallend door zijn wat grotere design. De schoenen zijn uitstekend te combineren met loose fit jeans. Door zijn neutrale kleur lijken de schoenen ook niet al te groot. De release van deze sneaker is 21 maart 2024 via de website van Puma en Foot Locker.

Sneaker puma release

Prijs: € 100

Air Jordan 1 low ‘Trophy Room’

Wellicht ken je de hoge variant van de Jordan 1 ‘Trophy Room’ al. Aankomende week wordt de lage versie van deze sneaker gereleased. De lage sneaker heeft dezelfde kleuren als de klassieker, en ziet er dan ook lekker retro uit. De release van deze kleurrijke sneaker is donderdag 21 maart 2024. Hij is beschikbaar via de website van Nike.

Jordan trophy room low release

Prijs: € 160

Rayssa Leal x Nike Dunk Low SB ‘Deep Royal & Vivid Purple’

Ja, dat is een hele mond vol, maar de sneaker ziet er dan ook behoorlijk bruut uit. Deze versie van de Dunk Low – een van de meest iconische sneakermodellen van Nike – is in samenwerking met de Braziliaanse skateboarder Rayssa Leal, en heeft prachtige patronen en interessante kleuren. De sneaker is vanaf woensdag 20 maart 2024 beschikbaar via de website van Nike.

Dunk release sneaker maart 2024
Prijs: € 120

Adidas Samba OG WMNS ‘Carbon’

Deze klassieker van Adidas neemt de straten weer helemaal over, en nu ook nog eens in deze stijlvolle kleur. De donkerdere grijstint in combinatie met lichtblauw is een unieke combinatie, wat resulteert in een opvallende, doch ingetogen sneaker.

Let op: de schoen wordt in vrouwenmaten gereleased. De maten gaan dus maar tot maat 43. Deze schoen is helaas dus niet geschikt voor heren die op grotere voet leven. Wil je weten hoe je de juiste schoenen als man in vrouwenmaten koopt? Check dan de dingen waar je op moet letten als je schoenen in een vrouwenmaat koopt. De sneaker is beschikbaar vanaf 21 maart 2024 via de website van Adidas.

adidas samba sneaker release maart 2024

Prijs: € 120