Ferry: de serie

Ferry Bouman (gespeeld door de enige echte Frank Lammers) is nieuw in de criminele wereld en wil de baas van het zuiden worden. Samen met zijn zwager Lars, John, Remco en Dennis vecht hij tegen de machtige baas Arie Tack en een gevaarlijke motorclub om de top te bereiken. Maar pas als Ferry’s vriendin Danielle ontdekt wat hij echt doet, realiseert ze zich welke gevaren het met zich meebrengt en welke offers hij moet brengen om de beste te worden. Zorg dat je op 3 november klaarzit op Netflix voor deze spannende serie.

 

Robbie Williams

Vanaf 8 november kun je op Netflix de nieuwe documentaireserie over de beroemde zanger Robbie Williams zien. In deze serie zie je zijn strijd tegen verslaving, zijn herstel en zijn breuk en hereniging met de band Take That. De serie bevat nooit eerder vertoonde beelden uit zijn 25/30-jarige carrière en nieuwe interviews.

 

The Crown: S6 Deel 1

Op 16 november kun je eindelijk het zesde seizoen van de populaire Netflix-serie “The Crown” bekijken. Dit seizoen zal belangrijke gebeurtenissen uit het midden van de late jaren negentig tot het begin van de jaren 2000 laten zien. In tegenstelling tot eerdere seizoenen, die meestal een decennium besloegen, worden de gebeurtenissen nu over twee seizoenen verdeeld om meer in detail te kunnen gaan.

 

Squid Game: The Challenge

In “Squid Game: The Challenge” doen 456 kandidaten van over de hele wereld mee om de grootste geldprijs ooit in reality-tv, namelijk 4,56 miljoen dollar. Mensen willen heel graag dat geld winnen, en ze gaan heel ver om het te krijgen. In deze reality-serie spelen de deelnemers dezelfde gevaarlijke spellen als in de serie “Squid Game,” maar in dit geval hoeven ze niet echt bang te zijn voor hun leven. Het is allemaal voor de prijs, en er staat geen echt gevaar op het spel. Je kan van deze serie genieten vanaf 22 november op Netflix.

 

Niet alleen deze bovenstaande spannende Netflix-series zijn te zien in november. Er is nog veel meer te zien in november. Op de Instagrampost van Netflix zelf vertellen ze namelijk alle nieuwe series en ook nog eens films. Netflix vertelt in het bericht de datum van de film of serie. Kijk hierbeneden de Instagrampost van Netflix: