Lidl biedt opnieuw aantrekkelijke kortingen op Smart TV’s

Lidl verrast opnieuw met grote kortingen op Smart TV’s. De GRUNDIG 4K UHD Smart TV 55″, oorspronkelijk geprijsd op 699 euro, is nu verkrijgbaar voor slechts 399 euro. Dat is een geweldige deal voor wie zijn woonkamer wil upgraden. Als je dus op zoek bent naar een moderne tv zonder je portemonnee te veel pijn te doen, is dit je kans. Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan.

 

Beschrijving over de GRUNDIG 4K UHD Smart TV 55″

De Grundig Smart tv heeft een superscherpe beeldkwaliteit met 4K en met een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels, wat ervoor zorgt dat je beelden er echt prachtig uitzien. Bovendien beschikt hij over High Dynamic Range (HDR 10 / HLG), waardoor je beelden extra helder en levendig worden op het scherm met een diagonaal van maar liefst 139 centimeter.

Maar dat is nog niet alles, er is ook iets magisch aan het geluid. Grundig heeft iets speciaals ontwikkeld genaamd “Magic Fidelity”. Dit zorgt ervoor dat het geluid uit je tv heel goed klinkt, zelfs als het geluid laag staat. Dat betekent dat je geen details in het geluid hoeft te missen.

De Lidl verkoopt nu een 55 inch Smart TV voor maar €349,-

En laten we de handige geïntegreerde Triple-tuner niet vergeten. Hiermee kun je verschillende soorten tv-signalen ontvangen zonder extra apparatuur nodig te hebben.

Tenslotte, de Micro Dimming Engine zorgt ervoor dat het contrast op je tv perfect is. Dus, of je nu naar een spannende film kijkt of gewoon wat tv-programma’s bekijkt, met Grundig Android TV heb je altijd een geweldige kijk- en luisterervaring. Bekijk de website van de Lidl voor meer informatie over de tv van het merk GRUNDIG.