Welke nieuwe series verschijnen deze week op Netflix?

Van drie series verschijnt deze week een tweede seizoen op Netflix. True crime serie Catching Killers, realityserie Love is Blind en misdaadserie Toy Boy hebben er allemaal vanaf deze week weer een paar afleveringen bij op Netflix.

 

 

Catching Killers seizoen 2

In de true crime serie Catching Killers wordt tot in detail verteld over de politieonderzoeken naar beruchte seriemoordenaars. Rechercheurs, agenten, forensisch specialisten en andere betrokkenen vertellen in interviews over hoe ze deze bloedstollende moordzaken opgelost hebben. De interviews worden afgewisseld met door acteurs nagespeelde scènes en daardoor blijft de spanning erin. In het tweede seizoen wordt onder andere het verhaal over de jacht op de beruchte Bind-Torture-Kill, oftewel BTK-moordenaar verteld.

Op Rotten Tomatoes krijgt Catching Killers een Audience score van 83%. Als je seizoen 1 nog niet gezien hebt, kun je het makkelijk nog even bingen, want het seizoen bestaat uit maar vier afleveringen die tussen de 31 en 41 minuten duren. Vanaf 9 februari kun je seizoen 2 bekijken op Netflix.

 

Love is Blind seizoen 2

Love is Blind waagt zich aan een tweede poging van hun sociaal experiment in dit nieuwe seizoen. In de realityserie krijgen 30 mannen en vrouwen de kans om de liefde te vinden door te speeddaten zonder elkaar te zien. Ze zitten tijdens die dates in hun eigen ‘pods’. De mannen mogen een huwelijksaanzoek doen wanneer ze maar willen, maar ze krijgen hun toekomstige echtgenote daarna pas te zien. Het stel krijgt dan de kans om elkaar beter te leren kennen tijdens een romantisch tripje, waarna ze tijdens hun bruiloft de brandende vraag van het programma mogen beantwoorden: is liefde blind? Van het eerste seizoen zijn er nu nog twee stellen bij elkaar.

Seizoen 2 van Love is blind verschijnt 11 februari op Netflix.

 

Toy Boy seizoen 2

De Spaanstalige misdaadserie Toy Boy is terug met acht nieuwe afleveringen. De serie speelt zich af in het zonnige Spaanse Costa del Sol en volgt stripper Hugo Beltrá. In seizoen 1 zit Hugo al zeven jaar vast in de gevangenis voor een moord die hij niet gepleegd heeft. Het slachtoffer was Phillip Norman, de echtgenoot van Macarena Medina, van die Hugo de minnaar was. Samen met advocate Triana Marín weet hij te bewijzen dat hij onschuldig is. Maar daarmee heeft hij geen vrienden gemaakt, en dat wordt duidelijk in seizoen 2. Vanaf 11 februari is seizoen 2 van Toy Boy te zien op Netflix.

 

Ben je op zoek naar meer kijkvoer? Check dan ook de nieuwe films en series die verwacht worden in februari.