Homeland seizoen 8

Homeland gaat over Carrie Mathison, werkzaam voor de CIA. In de zeven seizoenen zagen we hoe Carrie meerdere malen grote aanslagen wist te voorkomen, het opnam tegen terroristen en steeds beter snapte wie ze wel en niet kon vertrouwen.

In het achtste deel zijn de rollen echter omgedraaid. Nadat ze lang in gevangenschap heeft doorgebracht, lijkt het nu alsof zij de Amerikaanse soldaat is die is ‘geturnd’, een verhaallijn die kijkers zullen herkennen uit het eerste seizoen. Vanaf 12 februari is het achtste én laatste seizoen van Homeland één van de nieuwe Netflix series om te kijken.

 

Behind Her Eyes

Deze spannende Engelse serie is gebaseerd op succesvolle thriller. We volgen Louise, een alleenstaande moeder die een affaire heeft met haar baas. Aanvankelijk weet ze echter niet dat hij haar baas is, laat staan dat hij ook nog eens een partner heeft.

Tegen de tijd dat ze daar eenmaal achterkomt, is ze al te diep betrokken bij de affaire en lijkt er geen weg meer terug. Volgens de synopsis leidt dit al gauw tot een gevaarlijk web van geheimen, waarin ze niets en niemand meer kan vertrouwen. Vanaf 17 februari is Behind Her Eyes één van de nieuwe series die op Netflix verschijnen.

nieuwe serie op Netflix

Tribes of Europa

Tribes of Europa belooft gruwelijk vet te worden, met fantasy, science-fiction en actie-elementen door elkaar. De serie speelt zich af in 2074. Europa is onderverdeeld in verschillende stammen, die allemaal met elkaar strijden om de macht. Dat doen ze met behulp van gladiatorgevechten, aanslagen en brute executies.

Twee broers en een zus vinden een speciale kubus die ongelofelijke macht bezit. Dat zorgt ervoor dat ze al gauw worden opgejaagd door de andere verschillende stammen. Liefhebbers van The 100 zullen Tribes of Europa zeker kunnen waarderen. Vanaf 19 februari is het eerste seizoen één van de nieuwe series op Netflix.