Welke films worden deze week op Netflix verwacht?

Deze week kun je de actiefilms Jumanji: The Next Level en One Shot verwachten op de streamingsdienst, maar ook de nieuwe Netflix Original true crime film Trust No One: The Hunt for the Crypto King verschijnt deze week.

 

Jumanji: The Next Level

De originele Jumanji uit 1995 en Jumanji: Welcome to The Jungle uit 2017 zijn al een tijdje op Netflix te vinden en nu komt ook de derde film naar de streamingdienst. Jumanji: Welcome to The Jungle gaat over een groep tieners die in het videospel Jumanji terechtkomen. Ze moeten alles op alles zetten om weer heelhuids uit het spel te ontsnappen en daar is maar één manier voor: het spel uitspelen. In Jumanji: The Next Level keren de tieners terug naar het spel om hun vriend te zoeken, samen met een van hun opa’s en zijn beste vriend. Er zit maar één ding op: opnieuw Jumanji redden. De film heeft een kijkersscore van maar liefst 87% op Rotten Tomatoes. Jumanji: The Next Level is vanaf dinsdag 29 maart te bekijken op Netflix.

 

Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Netflix blijft maar met nieuw true crime documentaires komen en er verschijnt deze week een nieuwe. Dit keer duiken we in de wereld van crypto. Het gaat over het bedrijf QuadrigaCX en de CEO Gerald Cotton, die jarenlang zijn cliënten bedroog en met hun geld deed wat hij wilde. Maar daar houdt het verhaal nog niet op: Cotton overleed en nam de wachtwoorden van alle systemen met zich mee in zijn graf. Er is meer dan genoeg speculatie. Had zijn vrouw er iets mee te maken? Heeft Gerald Cotton zijn dood in scene gezet? Trust No One: The Hunt for the Crypto King verschijnt woensdag 30 maart op Netflix.

 

One Shot

One Shot is een Britse actiefilm uit 2021 met onder andere Scott Adkins en Ashley Greene in de hoofdrollen. Een team van Navy SEALS geleid door Luitenant Jake Harris en junior CIA analyst Zoe Anderson moeten een gevangene ophalen op een afgelegen eiland. De reden is een poging om een aanval op onschuldige mensen te voorkomen. De manager van de zogenaamde CIA black site wil de gevangene echter niet laten gaan en dan wordt de basis ook nog eens aangevallen door opstandelingen. Je kunt dus een film vol met actie verwachten. One Shot is vanaf zaterdag 2 april te bekijken op Netflix.