Welke goede series op Netflix krijgen een nieuw seizoen?

Elke maand komen er weer parels van series bij op Netflix en deze maand is het ook weer zover. Van You en Outer Banks tot aan Formula 1: Drive to Survive; stuk voor stuk toppers die een vervolgseizoen krijgen in februari 2023. Met de nieuwe seizoenen ben je wel even zoet op Netflix. Lees snel verder, dan vertellen wij jou meer over de releasedatum en de trailer.

 

You seizoen 4 (deel 1)

Deze maand komt eindelijk het eerste deel van seizoen vier van You op Netflix en daar hebben we even op mogen wachten. De verhalen van Joe Goldberg gaan in seizoen 4 van You verder waar ze gebleven waren. Zo kwamen er aan het einde van seizoen drie heel wat bloederige scènes voorbij en probeerde Joe en zijn vrouw Love elkaar om te leggen. Uiteindelijk overleefde Love het niet en zette Joe zijn eigen dood in scène. Daarna bleven we met een flinke cliffhanger achter en zagen we dat Joe naar Parijs vertrok.

Hoewel het laatste seizoen dus eindigde in Parijs, gaat het volgende seizoen verder in Londen. Joe begeeft zich nu dus in de hoofdstad van Engeland en werkt hier als leraar. En dat belooft wat, want in de trailer zien we al heel wat nieuwe dames op zijn pad komen. Ook zijn zo geliefde Marianne… Het eerste deel van You seizoen vier wordt 9 februari op Netflix verwacht.

 

Outer Banks seizoen 3

Het duurt niet lang meer voordat we de vriendengroep uit Outer Banks weer in actie zien komen. In de eerste twee seizoenen zagen we de vriendengroep al op zoek gaan naar een schat en hierbij waren er meerdere hindernissen, zoals vermiste vaders, verboden liefdes en conflicten met hun rivalen. Aan het einde van seizoen 2 van Outer Banks bleven we met een open einde en heel veel vragen achter. Zo zagen we dat de vriendengroep op een onbewoond eiland belandde en dat hun families hun als vermist opgaven.

Dat belooft dus heel wat voor seizoen drie en volgens de producenten van de show wordt er in seizoen 3 ook meer op het mysterie en de mythologie rondom de schat gefocust. Genoeg verhaallijnen dus. Outer Banks seizoen 3 wordt 23 februari op Netflix verwacht.

 

Formula 1: Drive to Survive seizoen 5

De Netflix-serie Formula 1: Drive To Survive is razend populair en het vijfde seizoen komt al bijna op Netflix. In de serie wordt de Formule 1 op een bijzondere wijze in beeld gebracht en worden de Formule 1-coureurs gevolgd op een manier waarop je ze normaal niet gezien krijgt. Ondanks dat de Nederlandse Max Verstappen eerder niet zo positief was over de serie, zullen we hem in het nieuwe seizoen toch gaan zien.

Zo wordt het seizoen waarin Max Verstappen zijn tweede wereldtitel binnen wist te slepen, uitgebreid in beeld gebracht. Ook was de crew van de serie onder andere aanwezig tijdens de Grand Prix van Singapore om het Red Bull-team te kunnen volgen. Het vijfde seizoen van Formula 1: Drive to Survive wordt op 24 februari op Netflix verwacht.