De carrière van Hakim Ziyech

De 29-jarige Marokkaans-Nederlandse voetballer Hakim Ziyech is niet meer weg te denken uit de voetballerij. Hij begon zijn carrière bij een club in Dronten, waarna hij de voetbalacademie ging volgen in Heerenveen. Vanuit hier is het balletje (letterlijk) gaan rollen en heeft hij gespeeld voor sc Heerenveen en FC Twente. Daarna heeft hij een vijfjarig contract getekend bij Ajax. Met de Amsterdamse ploeg boekte hij grote Europese successen en werd hij meermaals kampioen in de Nederlandse Eredivisie. Uiteindelijk werd hij twee jaar geleden overgenomen door de Engelse topploeg Chelsea FC voor een bedrag van 40 miljoen. Er zou momenteel sprake zijn van een transfer naar PSG, maar vanwege een Chelsea-blunder gaat dit niet door. Pijnlijk.

 

Met zo’n carrière kun je een aardig zakcentje verdienen en daarom heeft Hakim dan ook een fantastisch appartement aan de Amsterdamse Zuidas en inmiddels heeft hij deze niet meer nodig. Daarom heeft Hakim Ziyech deze prachtige woning nu te huur gezet.

De woning aan de Amsterdamse Zuidas staat te huur

De woning van Hakim Ziyech is te vinden aan de Amsterdamse Zuidas, heeft een woonoppervlakte van 280 vierkante meter en is helemaal gemeubileerd. Het huis bestaat uit vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Hierbij heeft een van de badkamers een eigen sauna. Verder heeft het appartement een fantastische woonkamer van maar liefst 100 vierkante meter met een prachtige woonkeuken die van alle luxe inbouwapparatuur is voorzien, zoals een keukeneiland en een tv-hoek.

Tot slot ligt het appartement op de 19e verdieping, waardoor je over de hele stad kunt kijken en het complex waar het appartement gelegen ligt is ook zeker geen straf. Zo heb je als bewoner de beschikking over een zwembad, een privé sportschool, een conciërge en een grote parkeergarage.

Dit appartement is met recht de droom van iedere man, alleen moet je wel diep in de buidel tasten om dit iedere maand te kunnen veroorloven. Hakim Ziyech heeft zijn woning namelijk te huur gezet voor een bedrag van 8.900 euro per maand plus een eenmalige waarborgsom van 17.800 euro. Maar goed dan heb je ook wel een knaller van een woning!

Zie hieronder een aantal foto’s van de woning of kijk op Bekende Buren:

hakim ziyech woning te huur

woning hakim ziyech te huur