De nieuwe Rolex horloges van 2022

Het Zwitserse merk heeft nieuwe kleuren, materialen en bewegingen gebruikt voor hun horloges van 2022. Hierdoor is weer een interessante line-up gepresenteerd. Bekijk hieronder de nieuwe horloges.

 

Rolex Air-King 126900

In 2016 introduceerde Rolex de Air-King. Een interessante klok die er anders uitziet dan normaal. Met een jonge uitstraling zal deze klok erg populair zijn dit jaar. Er zijn allerlei innovaties doorgevoerd. Bekijk deze Rolex Air-King 126900 hieronder:

Rolex

Rolex Datejust 31

Ook de Rolex Datejust 31 is een klokje om je vingers bij af te likken. Gedecoreerd met bloemenmotief is dit een elegante klok geworden. Het blauw in het horloge zal veel aandacht trekken. Bovendien zitten er 24 diamanten in verwerkt. Hierdoor zal het horloge ook populair bij vrouwen zijn. Met zijn blauwe, olijfgroene en zilveren kleuren is dit een horloge dat perfect is om te dragen tijdens de lente of zomer. Bekijk de Rolex Datejust 31 hieronder:

Yacht-Master 42 226658

Een onverwoestbaar horloge en hierdoor perfect om te dragen tijdens een boottocht. Hiermee is het onmisbaar voor iemand die vaak op zee te vinden is. Met zijn gouden en zwarte kleuren ziet dit er horloge er bovendien piekfijn uit. Bekijk de Yacht-Master hieronder:

Rolex

Rolex GMT-Master II 126720VTNR

Dit horloge is origineel gemaakt voor mensen in vliegtuigen, maar die doelgroep inmiddels allang ontstegen. Dit jaar zijn er weer wat kleine aanpassingen aan het model gemaakt. Bekijk de GMT-Master II 126720VTNR hieronder:

Day-Date 40 228236

Gemaakt van zeldzame materialen en het eerste horloge van Rolex dat de dag aangeeft. Gemaakt van platina is dit een horloge waar jarenlang design aan vooraf is gegaan. Dit levert een stijlvol resultaat op. Bekijk de Day-Date 40 228236 hieronder:

Rolex

Heb je overigens het nieuwe horloge van Cristiano Ronaldo al gezien?