Waar zijn we gebleven in You?

De verhalen van Joe Goldberg gaan in seizoen 4 van You verder waar ze gebleven waren. Zo was in de laatste aflevering te zien dat hij zijn huis afbrandt en een briefje achterlaat waardoor het lijkt alsof zijn vrouw, Love, het gedaan heeft. Om zijn dood in scene te zetten, sneed hij enkele tenen af als DNA-bewijs. Op het einde zag je Joe in Parijs met wederom een nieuwe naam: Nick.

Hoewel het eindigde in Parijs, gaat het volgende seizoen verder in Londen. Dit is simpelweg omdat het filmen daar goedkoper is. Joe begeeft zich nu dus in de hoofdstad van Engeland en werkt hier als leraar. Eerder kwam Netflix al met de eerste beelden waarin te zien was dat er een aantal nieuwe dames op zijn pad komen. En we weten allemaal wat dat betekent.

Motion poster van Netflix

Twee dagen geleden deelde Netflix een nieuwe motion poster over het vierde seizoen van You op hun Twitter-account. Hierop zie je Joe, die gekleed is als professor, tussen de rode dubbeldekker bussen en Britse vlaggen. Dit is een bevestiging van het feit dat seizoen 4 zich in Londen afspeelt. Onder deze post plaatste ze deze tekst: “Londen belt met nieuws. Uw reisschema wordt morgen om deze tijd bijgewerkt.” Met andere worden, meer informatie over het nieuwe seizoen.

Nieuwe releasedatum You seizoen 4 bekend

Eerder werd er al gemeld dat Netflix het nieuwste seizoen van You opsplitst in twee delen. De oorspronkelijke releasedata waren 10 februari en 2023 en 10 maart 2023, maar in de nieuwe post maakte ze bekend dat het wordt vervroegd. De nieuwe data zijn nu 9 februari 2023 en 9 maart 2023. Het is misschien slechts een dag eerder, maar dat is toch een dag minder lang wachten.

Wil jij weten wie er naast Joe te zien zijn in Londen? Check dan de nieuwe hoofdrolspelers van You seizoen 4.