De welbekende Donny Roelvink, wie kent hem nou niet?

Natuurlijk kennen we ondertussen allemaal wel Donny en zijn familie. Naast dat hij steeds vaker als model gevraagd wordt, is hij natuurlijk niet meer weg te denken uit de reality-wereld. Met een beetje hulp van zijn vader Dries Roelvink en het televisieprogramma De Roelvinkjes zijn ook Donny en zijn broer Dave erg bekend geworden. Verder kan je hem natuurlijk herkennen van programma’s zoals Temptation Island: VIPS en Expeditie Robinson.

Tegenwoordig is Donny Roelvink minder bezig met televisie, maar meer met zichzelf. Hij staat vaak met Joel Beukers in de sportschool. Met resultaat: hij heeft al een hele transformatie achter zich. Wij snappen wel dat die trots is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink (@donnyroelvink)

Iris Badji is de mogelijke nieuwe vriendin

Laten we het eens hebben over het liefdesleven van Donny, want volgens het Instagram-account Juicechannel is er een nieuwe vrouw in zijn leven. In de story’s van het account waren screenshots te zien van een foto die Donny geplaatst zou hebben op zijn account. Op deze foto zou een dame aan een tafel zitten in een restaurant met een Prada-tasje op tafel. De dame in kwestie zou de 21-jarige Iris Badji zijn.

Iris zou op haar eigen account ook een foto geplaatst hebben voor haar eenentwintigste verjaardag, van precies dezelfde tafel en Prada-tasje, maar dan zat er een man tegenover haar. Een en een is al snel twee. Wie weet of er binnenkort een foto samen naar buiten komt. Helaas is het Instagram-account van Iris privé, maar haar TikTok-account staat wel op openbaar. Benieuwd naar de mogelijke nieuwe vriendin van Donny Roelvink, bekijken dan onderstaande video’s:

@irisbadji1 The glow is sweat🙃 #fypシ ♬ WAIT FOR U – DTB

@irisbadji1 1 hand maar gelakt🙃 #fyp#foryoupage#voorjou#nederland#vj ♬ biggie pamper – DJ AyJay