Penn Badgley over You: seizoen 4 gaat anders worden

Penn Badgley speelt al een aantal jaar zijn alter ego Joe Goldberg. Hij kruipt in de huid van een echte stalker. Maar misschien gaat dat in het nieuwe seizoen wel heel anders worden? De hoofdrolspeler van de Netflix-serie You laat in ieder geval weten dat het vierde seizoen een andere insteek gaat krijgen:

“De toon is vergelijkbaar, maar het verschuift in die zin dat er een ander format is. Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven. En ik denk dat het werkt.”

Hij laat heel erg veel weten, maar eigenlijk ook niks. We zijn in ieder geval benieuwd wat Joe Goldberg dit keer weer gaat uitvreten.

Het einde van seizoen 3 is misleidend

De seizoensfinale van seizoen 3 was ontzettend spannend en hieruit hebben we kunnen concluderen dat het vierde seizoen in Frankrijk zou gaan plaatsvinden. Echter is dit niet het geval. De opnames vinden wederom plaats in Londen simpelweg omdat het filmen daar goedkoper is.

 

In het vierde seizoen van You keert Joe Goldberg natuurlijk terug, maar ook gaan we Marienne terugzien. Even een opfrisser: ze is de dame van de bibliotheek waar Joe iets mee had. Ook maken we kennis met een nieuw personage. Adam (gespeeld door Lukas Gage) komt naar voren, maar hij is niet de enige die zijn intrede doet in de serie. “Er zullen ook nog meer bekende gezichten te zien zijn.” Wij kunnen niet wachten totdat het nieuwe seizoen eindelijk te zien is.

De releasedatum van You seizoen 4 is nog niet bekend, echter verwachten wij deze volgend jaar.

Benieuwd wat er deze maand nog meer op Netflix verschijnt? Deze 3 fantastische films verschijnen in augustus op Netflix.