Mission: Impossible (filmreeks)

Nu er weer een nieuwe Tom Cruise film in de bioscoop draait is het weer tijd om wat golden oldies uit de kast te trekken. En dat dacht Netflix ook en dus goed nieuws voor de echte fans: de gehele filmreeks van Mission Impossible is vanaf augustus weer op Netflix te zien. Dat zijn niet één, niet twee en zelfs niet drie, maar zes films om de eerste week van de maand goed door te komen. Perfect voor een spannende filmavond met de mannen. Alle films in de Mission Impossible reeks is vanaf maandag 1 augustus op Netflix te bekijken. Hieronder kun je de trailer van de eerste film vinden:

 

Top Gun

Over Tom Cruise en bioscoopfilms gesproken. Nu de nieuwste Top Gun nog steeds volop bezocht wordt, is het tijd om ook de originele film weer onder de mensen te brengen. In deze klassieker worden Maverick (Tom Cruise) en zijn co-piloot Goose (Anthony Edwards) aangenomen bij Top Gun, dé marineopleiding voor piloten. Uiteraard moet er ook een conflict zijn en ontstaat een strijd tussen Maverick en rivaal Iceman. Hoe het afloopt moet je zelf maar bekijken. De film is ook vanaf 1 augustus op Netflix te zien. Check hieronder nog even de trailer om je geheugen op te frissen:

 

Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist

En dan even iets heel anders. Een titel die pas wat later in de maand te zien is, is de documentaire Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist. In deze docu wordt de bijzondere zaak rondom bekende American Football-speler Manti Te’o aan het licht bebracht. Deze golden boy lijkt de ster te zijn van het college football tot ineens zijn vriendin en oma op dezelfde avond overlijden. Hij neemt zich voor het aankomende seizoen op te dragen aan zijn overleden vriendin en oma en het verhaal rondom Manti wordt steeds populairder. Het blijkt namelijk dat zijn vriendin nooit bestaan heeft. Een bijzondere zaak en zeker een aanrader om eens even je hersenen over te laten kraken. De documentaire Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist verschijnt op 16 augustus op Netflix.

 

Naast deze drie steengoede films komen er natuurlijk ook nog anderen op Netflix in augustus. Check hieronder welke titels je kunt gaan kijken:

Maar ben je nou benieuwd wat een acteur als Tom Cruise nou eigenlijk met al zijn succesvolle films verdient? Wij zochten voor je uit wat hij verdient en wat zijn vermogen is.