Welke nieuwe docu’s komen op Netflix?

September geeft ons een aantal nieuwe documentaires om te bekijken, waaronder Blood Brothers: Malcom X & Muhammad Ali. Ook de documentaire van race ster Michael Schumacher verschijnt binnenkort nieuw op Netflix. Bekijk de nieuwe Netflix documentaires hieronder.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

We beginnen de nieuwe Netflix documentaires met Turning Point: 9/11 and the War on Terror. Om te herdenken dat de desbetreffende terroristische aanslagen 20 jaar geleden waren, komt Netflix met een vijfdelige documentaire over de aanslagen. De terreuraanslagen komen rauw in beeld en er wordt verteld over ervaringen van mensen die erbij waren. Van Al Qaeda’s opkomst tot de reactie van Amerika; het is een exclusieve kijk in hoe het eraan toe ging, voor en na de aanslagen.

 

De docu-serie is vanaf 1 september in zijn geheel op Netflix te zien. Rauwe, echte beelden en intense interviews. Een must watch! Op IMDb scoort de documentaire een 8.1.

Blood brothers: Malcom X & Muhammad Ali

Destined to meet. Faith. Zo wordt de ontmoeting van de twee legendes beschreven. Deze docu focust zich op de wegen van de twee mannen en hoe ze uiteindelijk op dezelfde weg terecht kwamen. Deze weg was de weg van Elijah Muhammad, de oprichter en leider van de Nation of Islam. Ook komen de kinderen en overige familieleden van de mannen aan het woord.

 

Blood Brothers: Malcom X & Muhammad Ali komt op 9 september naar Netflix. Het verhaal van twee fascinerende personen die samenkomen en niet alleen zichzelf maar ook de wereld veranderen.

Schumacher

Deze documentaire draait volledig om de legendarische F1-coureur Michael Schumacher. Er komen exclusieve beelden van zijn tijd als coureur maar ook van zijn persoonlijke leven. Er wordt diep gedoken in beelden die nog nooit eerder zijn vertoond. Het gaat een rauw kijkje achter de schermen worden!

 

Schumacher is vanaf 15 september te zien op Netflix. De familie heeft volledige vrijheid gegeven aan Netflix voor de documentaire en beschouwt dit als een cadeau aan vader en partner Michael Schumacher.

Wil je na deze docu’s nog wat goede sportdocumentaires bekijken? Check dan vooral even 5 goede sportdocumentaires op Netflix en hun IMDb scores!