De verhaallijn van Liebes Kind (Dear Child)

In de spannende boekverfilming “Liebes Kind” draait alles om een enigmatische vrouw, die samen met haar twee kinderen jarenlang gevangen zit in een zwaar beveiligde woning. In deze afgesloten wereld gehoorzamen ze gehoorzaam aan de bevelen die hen worden opgelegd. Maar dan gebeurt het onvoorstelbare: de vrouw en haar jonge dochter slagen erin te ontsnappen. Helaas leidt hun vrijheid tot een bijna fataal auto-ongeluk, wat de vrouw in het ziekenhuis doet belanden. En hier begint het ware mysterie van haar verleden.

De cast van deze Duitse miniserie bestaat uit onder andere Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw en Justus von Dohnányi.Hun acteerkunsten maken het een ijzingwekkend mysterie dat zeker het kijken meer dan waard is. Bekijk hieronder de trailer (bron: YouTube):

 

Kijkers reageren positief over de nieuwe Netflix-miniserie

Hoewel Liebes Kind pas een aantal dagen op Netflix steaat, heet hij nu al plek #3 bemachtigd in de Top 10 van series in Nederland vandaag. Laten we allereerst kijken hoe de echte film- en seriekenners deze nieuwkomer ontvangen. IMDb geeft Liebes Kind een 7,5 / 10 sterren. Een goede score dus. Ook de ‘normale’ kijkers zijn positief over de nieuwe serie. Zo staat de Average Audience Score van Rotten Tomatoes vandaag, 11 september 2023, op maar liefst 83%.

Ook op Twitter zijn veel positieve reviews te lezen. Wij zetten er een aantal hieronder voor jullie op een rij:

 

Hou jij van korte series en ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan de goede miniseries op Netflix.