Hoe werkt deze nieuwe functie van Netflix?

Vorige maand kwam Netflix al met een nieuw en goedkoper account. Met het Basic With Ads abonnement hoeven kijkers maandelijks minder te betalen, maar krijgen ze wel reclames te zien. Op deze manier probeert de streamingdienst veel nieuwe abonnees te krijgen die het normaal te duur vinden. Daarnaast zijn ze ook van plan om meer geld te vragen aan mensen die hun account delen, omdat al deze mensen niet betalen voor hun eigen abonnement. Een voorbeeld hiervan zijn mensen die nog steeds gebruikmaken van het Netflix-account van hun ex. Mocht jouw ex dit doen, zou dit betekenen dat ook jij extra geld moet betalen. Gelukkig komt Netflix nu met een nieuwe functie om ongewenste meelifters te verwijderen.

In een bericht kondigt de streamingdienst de optie ‘Toegang en Apparaten Beheren’ aan, waarmee je de apparaten kunt beheren waarop je ingelogd bent. “Met de drukke feestdagen voor de deur, zullen veel van onze leden onderweg zijn en Netflix kijken waar ze ook heen reizen om familie en vrienden te zien. Inloggen op uw account terwijl u in een hotel of zelfs bij uw vriend thuis bent, is eenvoudig en intu├»tief, maar af en toe vergeten mensen uit te loggen.

Nieuwe functie Netflix

Toegang en Apparaten Beheren

Netflix legt uit dat ze vandaag Toegang en Apparaten Beheren lanceren, een nieuwe functie in Accountinstellingen waarmee je eenvoudig recente apparaten kunt bekijken die vanuit je account zijn gestreamd en waarmee je met slechts een klik kunt uitloggen bij specifieke apparaten. Het is over de hele wereld beschikbaar en toegankelijk via de accountinstellingen op internet en via de iOS- en Android-app.