The Power of the Dog – vanaf woensdag 1 december

The Power of the Dog gaat over de gebroeders Phil en George. Een van de broers is een geleerde alleskunner en de ander is een stille werker. Beiden worden erg gerespecteerd in hun omgeving. Nadat bij een ongeluk een lokale arts omkomt, groeien diens weduwe en George erg naar elkaar toe. Nadat ze in het geheim trouwen, wordt de loyaliteit tussen de twee broers getest.

 

The Notebook – woensdag 1 december

The Notebook is een van de grootste romantische films ooit. Deze klassieker gaat over twee geliefden die uit elkaar worden gedreven door de oorlog en de klassenverschillen tussen hen. Deze absolute tranenpakker kan je gezellig samen met je partner en een lekker glas wijn bekijken. The Notebook is vanaf woensdag 1 december nieuw op Netflix te zien.

 

Lasa Casa de Papel seizoen 5B –  vrijdag 3 december

Eindelijk is ie daar: het slotstuk van La Casa de Papekl. Gaat politie-inspecteur Alicia Sierra (gespeeld door Najwa Nimri) El Profesor afleveren aan de politie ondanks zijn cruciale hulp bij haar bevalling? Of laat ze hem gaan en gaan ze gezamenlijk wraak nemen? Vanaf aanstaande vrijdag 3 december krijgen we antwoord op deze vraag.