Roberto Cazzaniga opgelicht door een neppe Alessandra Ambrosio

Hoe is deze waanzin begonnen? De nu 42 jaar oude Roberto Cazzaniga en huidige aanvoerder van Gioia Del Colle werd voor het eerst voorgesteld aan “Alessandra” via een gemeenschappelijke vriendin van hen, genaamd Manuela. “Alessandra” zei dat ze hen aan elkaar zou voorstellen, waardoor ze geïnteresseerd raakte. Dat leidde ertoe dat ze hem een bericht stuurde en een foto, die ze natuurlijk niet echt was. Na het zien van de foto’s en het praten met de mooie vrouw kon Roberto niet anders dan verliefd op haar worden.

De dame in kwestie zou zich ‘Maya’ genoemd hebben, als schuilnaam. Want ze wilde alles een beetje als de echte Alessandra Ambrosio geheim houden. Roberto geloofde haar en trapte er met beide benen in. Auch.

Zie hieronder een foto van de echte Alessandra Ambrosio:

Veel mensen zouden het vreemd vinden wanneer er na een tijdje online chatten geen ontmoeting plaatsvindt. Roberto stond daar niet bij stil, zelfs vijftien jaar lang niet! Hij was er zelfs van overtuigd dat ze verloofd waren.

Maya zei dat ze veel hartproblemen had, wat haar zijn sympathie en heel veel geld opleverde. Een heel smerige zet van de catfish in kwestie. Ze leed namelijk niet echt aan hartproblemen. In feite is ze een werkloze moeder van twee kinderen. Ze gebruikte zijn geld om het uit te geven aan een heleboel luxueuze cadeaus en een complete renovatie van haar huis.

Terwijl Roberto hopeloos verliefd was, geloofde zijn familie niet dat ze echt was. En met de hulp van het televisieprogramma Le Lene slaagden ze erin Roberto Cazzaniga ervan te overtuigen dat hij in feite werd gecatfisht. Hij kwam er hier ook achter dat zijn vriendin Manuela wel degelijk in het complot zat. Benieuwd hoe ze er echt uitzag?

Hier is de echte foto van “Maya”.

profvolleyballer opgelicht