Nieuw op Netflix in week 43 van 2021 (25 t/m 31 oktober)

Week 43 loopt van 25 oktober tot en met 1 november. Er komen onwijs gave films en series nieuw op Netflix in week 43. Deze zullen vooral voor de crime-liefhebbers onder ons op het lijstje van must-see films en series zullen komen. Lees hieronder verder welke crimes je vanaf deze week kunt bekijken.

The Motive

Een korte documentaireserie van een aantal afleveringen. Dat maakt hem er overigens niet slechter op. De miniserie vertelt een verhaal uit 1986. Een 14-jarige jongen, woonachtig in Jeruzalem, schiet zijn hele familie dood in bed. Er zijn vele vragen over dit verhaal, welke allemaal behandeld worden in de serie. Ook komen er insiders aan het woord die hun verhaal doen. Een echte aanrader! Hij is te zien vanaf donderdag 28 oktober.

Bekijk hieronder de trailer van miniserie The Motive:

 

Vermist

De Vlaamse serie Vermist verschijnt ook vanaf deze week op Netflix. We volgen hierin het verhaal van een team van de Cel Vermiste Personen van de Federale Politie. Zij houden zich voornamelijk bezig met de opsporing van vermiste personen. Ze gaat tot het gaatje om de vermiste personen te vinden, wat leidt tot spannende verhaallijnen. Ook volgen we het leven van de agenten privé. De serie Vermist is te zien vanaf vrijdag 29 oktober.

Bekijk hieronder de trailer van de serie Vermist:

 

Army of Thieves

In deze actiefilm volgen we het hoofdpersonage Ludwig Dieter voor Army of the dead. In het vroege stadium van de zombie-uitbraak houdt Dieter zich nog bezig met het kraken van kluizen. Hij wordt benaderd door een onbekende vrouw met de vraag of hij een overval wil plegen. Hij gaat hiermee akkoord en belandt zo op de lijst van meest gezochte criminelen van Interpol. Het verhaal van Army of Thieves kun je zien vanaf 29 oktober.

Bekijk hieronder de trailer van de film Army of Thieves:

 

Ben je deze week uitgekeken? Misschien heb je nieuwste series en films van vorige week nog niet gezien. Bekijk hier de films en series die toen nieuw verschenen op Netflix.