Punisher

Goed nieuws voor alle Marvel fans. Het nieuwe seizoen over Frank Castle zal vanaf 18 januari te zien zijn als één van de laatste Marvel series. Na een overtuigende verschijning in de serie Daredevil was er besloten een gehele serie om The Punisher heen te maken. Met succes, want seizoen 2 komt binnenkort naar onze beeldschermen.

Close

Met een investering van zo’n 8 miljard dollar in Netflix Originals is er meer dan genoeg keuze. Des te belangrijker om de juiste te maken dus. Met de nieuwe film Close zal dit geen probleem zijn. Bodyguard Sam moet zijn erfgename Zoe beschermen tegen een mysterieuze groep die haar probeert te kidnappen. Samen slaan ze op de vlucht en proberen ze te overleven. Ook Close zie je vanaf 18 januari.

Suits

Als deze serie nog een introductie nodig heeft voor je, dan moet je echt snel plaatsnemen op je bank, achter je beeldscherm en deze serie gaan kijken. Als je echt opschiet haal je de 6,5 seizoenen die al online staan nog net voordat het tweede deel van seizoen 6 verschijnt op 25 januari. Het is nog niet het laatste seizoen, maar het is nog niet bekend wanneer de overige seizoenen op Netflix zullen verschijnen.

Kingdom

Zodra mensen in het koninkrijk besmet raken met een mysterieuze plaag veranderen ze in monsters. Tegelijkertijd wordt de kroonprins beschuldigd van verraad. Dat terwijl hij er juist alles aan doet om zijn volk te redden. Je ziet de nieuwe serie vanaf 25 januari op Netflix.

 

Geen geduld en nu iets nodig om naar te kijken? Check dan een van deze best bekeken series van 2018.