The Godfather coda: The Death of Michael Corleone – 1 juni

The Godfather is en blijft een van de beste films ooit. Nu komt dan nummer drie op Netlfix te staan. Het is natuurlijk het leukste om de hele filmreeks dan te kijken. Goed nieuws: dat kan dan ook. Vanaf 1 juni staat ook deel drie op Netflix. In dit deel van The Godfather wil Michael Corleone afstand nemen van alle gruwel en misdaden. Hij is zestig geworden en vindt het tijd om zich gewoon alleen te richten om het welzijn van zijn kinderen. Het probleem is nu alleen dat hij misschien wél klaar is met de wereld van de criminaliteit, maar deze wereld nog niet met hem.

sterke films die in juni 2023 op Netflix komen

Manifest seizoen 4B – 2 juni

Ben jij helemaal fan van de serie Manifest? Dan kan het zijn dat je op dit moment een grote glimlach op je gezicht hebt of er juist tranen in je ogen staan. Misschien wel beide? Het nieuwe seizoen, welke 2 juni namelijk op Netflix komt te staan, is het laatste seizoen. Wat er allemaal precies gaat gebeuren in dit seizoen, gaan wij niets van verklappen. Wel kunnen we jullie beloven dat het weer een spannend laatste seizoen gaat worden.

sterke films die in juni 2023 op Netflix komen

Extraction 2 – 16 juni

Extraction staat al  een tijdje op Netflix. Toen de film uitkwam, was het gelijk een groot succes. Aankomende 16 juni is het dan eindelijk tijd voor deel twee. Bij een film met Chris Hemsworth in de hoofdrol kan er sowieso niet heel veel fout gaan, vooral niet als je een actieliefhebber bent. Deze film belooft echter totaal anders te worden dan het eerste deel. Niet alleen wordt het in een ander deel van de wereld opgenomen, maar ook het tempo en toon zouden naar verluidt heel anders zijn dan in deel één.

sterke films die in juni 2023 op Netflix komen

Run Rabbit Run – 28 juni

Run Rabbit Run is een horror/thriller waarin het gaat over een vruchtbaarheidsarts aan haar dochter. Het aspect van ‘het leven’ en ‘de dood’ wordt door het nogal vreemde gedrag van haar dochtertje toch wel erg betwijfeld. Ook wordt ze gekweld door een geest van haar verleden. Aankomende 28 juni is het tijd om deze film te gaan streamen via Netflix.

4 sterke films en series die in juni 2023 op Netflix komen