Welke nieuwe films komen op Netflix in september?

September staat vooral in het teken van oorlogsfilms. Naast het steengoede 1917 komt er ook de klassieker The Boy in the Striped Pyjamas online. Check de nieuwe Netflix films van september hieronder:

1. Worth

We beginnen de lijst met nieuwe films op Netflix met Worth. 20 jaar geleden was er de tragedie van 9/11 in Amerika. Om dit te herdenken, komt Netflix met de nieuwe film Worth. Deze film gaat over het waargebeurde verhaal van Kenneth Feinberg, de advocaat die het compensatie doel voor de nabestaanden onder handen nam, om te zorgen dat de economie niet uiteenviel.

 

Worth is vanaf 3 september te zien op Netflix. Met sterren zoals Michael Keaton, Stanley Tucci en Amy Ryan scoort de film een 6.7 op IMDb.

2. The Boy in the Striped Pyjamas

Asa Butterfield heeft een goede maand. Niet alleen de serie Sex Education krijgt een nieuw seizoen maar de welbekende film The Boy in the Striped Pyjamas komt deze maand ook op Netflix. Deze film uit 2008 volgt een 8 jarig ventje in de 2e wereldoorlog, wiens vader een Nazi Official is. Enerzijds zien we het geheel door de ogen van het jochie die bevriend raakt met een Joods kind. Anderzijds we worden ook meegenomen in het turbulente leven van de ouders.

 

Deze klassieker is vanaf 1 september te zien op Netflix. Ook al hebben we hem bijna allemaal al gezien, wij denken dat dit een hele sterke rewatch kan zijn. IMDb scoort de film een 7.8.

3. 1917

We gaan van de 2e naar de 1e Wereldoorlog. De Oscar-winnende film 1917 komt naar Netflix. Twee jonge en dappere soldaten krijgen een belangrijke, maar levensgevaarlijke taak. Hiermee krijgen zij de kans de oorlog de juiste kant op te draaien. Wij worden meegenomen met de avonturen van deze soldaten.

 

De film uit 2019 is vanaf 27 september te zien op Netflix. 1917 is beloond met verschillende Oscars, waaronder de Oscar voor Beste Film 2020. Ook heeft de Nederlandse visagist Tristan Versluis een Oscar-nominatie ontvangen voor beste make-up en haar. Op IMDb scoort de film een 8.3. 

Ben jij fan van het genre oorlogsfilms? Check dan vooral de 10 beste oorlogsfilms volgend IMDb.