Welke nieuwe films worden in mei op Netflix verwacht?

Yes, de nieuwe opkomende films zijn door Netflix bekendgemaakt. We zijn blij om te zien dat er naast de internationale films ook weer Nederlandse titels te kunnen spotten voor in de maand mei. Of je nou houdt van actie, thrillers of rom-coms, met deze films kun je in ieder geval weer even vooruit.

John Wick: Chapter 2

Het officiële Netflix account heeft weer een verzameling nieuwe films geplaatst. Helemaal bovenaan op de lijst staat John Wick 2, het vervolg op de eerste film John Wick. Deel twee kwam al uit in 2017 maar zal aankomende maand ook op Netflix verschijnen. Een aantal dagen na de gebeurtenissen van de eerste John Wick film, die gaat over voormalig huurmoordenaar John Wick, zullen er ook in deel twee weer een hoop spannende gebeurtenissen plaatsvinden. John Wick 2 zal op 1 mei op Netflix verschijnen. Het verhaal van de film gaan we natuurlijk niet voor je spoilen, maar ben je benieuwd? Dan kun je alvast de trailer bekijken:

 

John wick: Chapter 3 – Parabellum

Voor de echte John Wick fans onder ons lijkt mei een fantastische maand te zijn. Naast deel 2 komt ook de derde John Wick film al in mei op Netflix. Maar twee weken na de release van deel 2, kunnen fans al op 16 mei van John Wick: Chapter 3 – Parabellum genieten. Na de gebeurtenissen van de tweede film is John Wick op de vlucht en de derde film uit 2019 zal hier op voortbouwen. Ook het derde deel is weer gevuld met actiescènes en is acteur Keanu Reeves weer in de rol van John Wick terug te zien. Naast terugkerende acteur Laurence Fishburn, is ook actrice Halle Berry in John Wick 3 te zien. Kijk alvast de officiële trailer (kijk wel uit voor mogelijke spoilers als je deel 1 en 2 nog niet gezien hebt!):

 

The Takedown

Op 6 mei is het alweer zover: een vervolg op de Franse film On the Other Side of the Tracks is in aantocht! The Takedown is een nieuwe actiekomedie met acteurs Omar Sy (Lupin) en Laurant Lafitte in de hoofdrollen. De twee agenten, die totaal van elkaar verschillen, worden opnieuw aan elkaar gekoppeld voor een nieuwe zaak. Het lijkt om een simpele drugsdeal te gaan, maar de zaak blijkt veel meer dan dat. De film wordt opnieuw geregisseerd door Franse filmregisseur Louis Leterrier, ook bekend van de Clash of the Titans film en de eerste Now You See Me. Hieronder kun je alvast een kijkje nemen:

F*ck de liefde 2

Na het succes van de Nederlandse film F*ck de Liefde uit 2019, komt er ook een deel twee aan. Bo Maerten keert terug in de rol van Lisa en ook bekende gezichten als Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau en Edwin Jonker zullen weer te zien zijn. Natuurlijk zullen er ook een aantal nieuwe gezichten hun entree maken in F*ck de Liefde 2. (Let op: Spoiler alert!) De tweede film start met het feit dat de relatie tussen Lisa en Jim is kapotgegaan. Lisa keert weer terug naar Nederland waar haar vriendin Kiki (Nienke Plas) vertelt dat ze gaat trouwen. Om dit te vieren gaan de vriendinnen samen met de derde vriendin Angela, naar Ibiza om daar de ultieme vrijgezellenvakantie te houden. Dit loopt alleen totaal anders dan de drie gedacht hadden. Wat zou er allemaal gebeuren daar op Ibiza? De film F*ck de Liefde 2 is vanaf 20 mei op Netflix te zien.

F*ck de Liefde 2

Heb je al een beetje zin gekregen om deze films te gaan kijken of zit er toch niks van jouw gading bij? Kijk dan even in MAN MAN’s top 10 Netflix films.