1. Shelter

In de kelder van de A’DAM Toren in Amsterdam Noord vind je de nachtclub en expositieruimte Shelter. Hier genieten zowel veteranen als nieuwkomers van de beste dancemuziek van Amsterdam. Hier heb je dus altijd een topavond als techno- of housefan. Bezoek hier de website van Shelter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelter Amsterdam (@shelteramsterdam)

2. Lofi

Gevestigd in een voormalige werkplaats aan de Basisweg 63 is Lofi een geweldige plek om even met de voetjes van de vloer te gaan. Gelegen in Amsterdam Sloterdijk valt Lofi op met zijn grote deuren en hoge plafonds. Voeg daarbij de afgeschermde stadstuin en je hebt een heerlijke locatie waar je zowel in de winter als in de zomer terecht kan voor onvergetelijke feesten. Bezoek hier de website van Lofi. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lofi (@lofi.amsterdam)

3. Radion

Radion bestaat sinds 2014 en is in die tijd een begrip geworden in Amsterdam. Radion is gelegen in het voormalig tandheelkundig centrum ACTA en is een cultere vrijhaven waar ze constant op zoek zijn naar de grenzen en raakvlakken van experimentele en reeds gevestigde projecten. Van vooruitstrevende weekenders tot innovatieve exposities; je vindt hier van alles. Naast dat je er als techno-fanaat lekker kunt dansen, is het ook mogelijk om er pizza’s of juist allerlei gezonde maaltijden te nuttigen. Bezoek hier de website van Radion. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door radionamsterdam (@radionamsterdam)

4. Marktkantine

In de Marktkantine is het ook altijd genieten. Zo is er een theater, restaurant, club en diverse werkplekken. De naam komt van het Marcanti-gebouw, dit werd in 1936 gebouwd als kantine voor kooplui van de markt die in de buurt lag. Wil jij nog een keer onvergetelijk feesten? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent. Maandag 20 juni 2022 zal de Marktkantine voorgoed zijn deuren sluiten. Dit is dus hét moment om nog een ticket aan te schaffen voor een feest naar jouw voorkeur. Bezoek hier de website van Marktkantine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Marktkantine (@demarktkantine)

5. Warehouse Elementenstraat

Het was ooit een pindafabriek en is gelegen in Amsterdam West; we hebben het over Warehouse Elementenstraat. Het is een locatie met een rijke historie. Er werden bijvoorbeeld een paar van de eerste grootschalige illegale raves gehouden. In 1993 werd de club gesloten, maar inmiddels is het weer gevuld met feesten in Warehouse Elementenstraat. Hoe dan ook; dit is een van de belangrijkste plekken voor de liefhebbers van elektronische muziek in ons land. Bezoek hier de website van Warehouse Elementenstraat.