Bekende actrice in het Nederlandse medialandschap

Jennifer Hoffman is een 41-jarige actrice en werd geboren in het prachtige Gouda. Voordat Jennifer als actrice begon, heeft ze in 1998 de havo afgerond. Na het behalen van haar diploma was Jennifer voor het eerst te zien op televisie van 1999 tot 2002 in de serie Westenwind. Met de rol van Sam de Graaf wist Jennifer het publiek in te pakken en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

In 2006 was Jennifer te zien in de serie Spoorloos Verdwenen van de AVRO. In 2008 was de actrice te zien in het BNN-programma Crazy 88 waarin een vrouwenteam tegen een mannenteam moest strijden en opdrachten moesten uitvoeren. Samen met onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Hanna Verboom en Nicolette Kluijver vertegenwoordigde zij het vrouwenteam. Na veelal in televisieseries gespeeld te hebben, landt Jennifer in 2009 haar eerste grote filmrol als Lena in Spion van Oranje. In deze actie-comedy schittert ze naast Paul de Leeuw en Najib Amhali. Daarnaast is Jennifer te kennen van de televisieseries Verborgen Gebreken (2009 – 2010, Net5), Dokter Tinus (2012 – 2018, SBS6) en De Luizenmoeder (2018 – 2019, AVROTROS).

Een fantastische foto op Instagram

De populaire uitspraak Throwback Thursday wordt nog veel door influencers, acteurs en gebruikers op social media gebruikt. Ook de blonde actrice blijft hierin niet achter. Jennifer Hoffman deelt een prachtige foto op Instagram met het bijschrift: #Throwbackthursday. Op de foto is de prachtige actrice te zien met een ontbloot bovenlichaam. De foto is van de achterkant gemaakt en ze lijkt bijna verlangend uit het raam te staren.

De oorspronkelijk foto is gemaakt in 2017 voor een fotoshoot voor Esquire, geschoten door David Dijkhoff. Jennifer Hoffman is net zoals actrice Abbey Hoes en schaatsster Jutta Leerdam sinds 2016 elk jaar opnieuw te vinden in de FHM500, een lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland. In 2016 kreeg Jennifer de ranking op nummer 97 en in 2017 nummer 98. Haar hoogste ranking was in 2019, waarin ze nummer 29 haalde. De ranking van het afgelopen jaar is netjes op nummer 43. We zijn reuze benieuwd op welk nummer Jennifer dit jaar zal eindigen. De actrice deelt naast foto’s ook veel tips en tricks over duurzame babyproducten.

Maken we nog een kans bij de actrice?

Tot ons verdriet is Jennifer Hoffman is al een tijdje geen single meer. Tijdens de opnames van Westenwind kreeg Jennifer een relatie met collega Daan Schuurmans. De relatie duurde zes jaar en de twee gingen uit elkaar in 2006. Daarna kreeg Jennifer vanaf 2011 een relatie met stand-upcomedian en acteur Henry van Loon. De twee ontmoette elkaar tijdens de opnames van het programma Comedy Live, maar gingen aan het eind van 2017 uit elkaar. Jennifer heeft sinds 2018 een relatie met Dorian Geis, een Amerikaans-Franse zakenman. In februari 2021 liet Jennifer Hoffman op Instagram weten dat haar eerste zoontje, Cooper, is geboren.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de Instagram-pagina van Jennifer: