Welke nieuwe films worden deze maand op Netflix verwacht?

Benieuwd welke films een aanrader zijn op Netflix deze maand? Dan moet je snel verder lezen want we hebben er drie voor je uitgezocht. Dit zijn de toppers van maart:

 

The Adam Project – 11 maart

Ben je een liefhebber van Star Wars, Stranger Things en Back To The Future? Dan is The Adam Project met Ryan Reynolds absoluut een aanrader. Hierin zien we hoe Ryan Reynolds een jongere versie van zichzelf ontmoet en uiteindelijk ontmoeten ze zelfs hun vader. Dit kan allemaal omdat hij een tijdreiziger speelt. Compleet met lichtzwaarden, ruimteschepen en nog veel meer spectaculaire actie heeft deze film de potentie om top te zijn. Voordat we dat zeker weten moeten we nog een paar dagen wachten.

Bekijk hieronder de trailer van deze film die vanaf 11 maart op Netflix is te zien:

 

Bohemian Rhapsody – 15 maart

Bohemian Rhapsody was in 2019 een absolute kaskraker, maar het duurde een tijdje voordat de film online verscheen. Netflix zal dan ook trots zijn deze beroemde film aan hun aanbod te kunnen toevoegen. In de film volgen we het leven van Freddie Mercury, de leadzanger van Queen. Deze rol wordt vertolkt door de succesvolle acteur Rami Malek.

Bekijk hieronder de trailer van deze film die vanaf 15 maart op Netflix is te zien:

 

Windfall – 18 maart

Deze film is geschreven door een van de schrijvers van Se7en, de wereldberoemde thriller uit 1994 met Brad Pitt, Kevin Spacey en Morgan Freeman. Ook Windfall is een psychologische thriller. Hierin zien we hoe een inbreker wordt betrapt door een rijk stelletje in hun vakantiehuis. Vervolgens besluit hij de twee te gijzelen en ontstaat er een heel vreemde situatie.

Bekijk hieronder de trailer van deze film die vanaf 18 maart op Netflix is te zien:

 

Heb je juist zin in een serie? Dan hebben we nog beter nieuws: de nieuwe films die in maart op Netflix komen zijn beter dan ooit.