Huis in Breda krijgt wordt gerenoveerd

Op de Instagram van Funda Makeovers zijn regelmatig huizen te vinden die na een opknapbeurt weer op Funda geplaatst zijn. Meestal met een nieuwe, hogere vraagprijs zoals dit huis in Breda. De prijs van de woning schoot omhoog na een strakke, moderne make-over, en dat is ook wel te begrijpen.

Het huis heeft een woonoppervlak van 294 vierkante meter en staat op een perceel van 1.120 vierkante meter. Je hebt dus niet alleen een groot huis, maar ook nog eens een hele grote tuin. Naast een groot grasveld is er ook nog een terras. Het huis heeft een moderne uitstraling met witte muren en donkere vloeren, kozijnen en keuken.

De woonkamer is in de verbouwing uitgebreid en heeft een luxe open keuken en een gashaard. In de industriële betonvloer zit vloerverwarming. Je kunt de woonkamer van 112 vierkante meter indelen hoe je maar wilt zonder je zorgen te hoeven maken over ruimte. De keuken beschikt over alle mogelijke luxe met verschillende ingebouwde apparatuur waaronder een stoomoven en een wijnklimaatkast. De benedenverdieping is met licht overgoten met dank aan de vele ramen en de bijna plafondhoge deuren die naar het terras leiden.

woonkamer breda huis fundamakeovers opknapbeurt

De masterbedroom heeft een inloop badkamer en is voorzien van airconditioning. Het ligt op de begane grond en dus kun je vanuit de slaapkamer zo de achtertuin in lopen. De badkamer heeft een dubbele inloopdouche en een luxe ligbad. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote overloop en drie slaapkamers. De slaapkamers delen een ruime badkamer met inloopdouche en ligbad. Ook op de bovenverdieping is alles voorzien van airconditioning. Ook is er een wasruimte waar een wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Wat deed de opknapbeurt met de vraagprijs op Funda?

Ondertussen is het huis in Breda al verkocht, maar na de make-over stond het op Funda voor maar liefst €1.895.000. Dat is maar liefst €900.000 boven de originele vraagprijs en bijna een verdubbeling.

Bekijk hieronder meer foto’s van het huis:

buiten breda tuinkeuken funda te koopbadkamer funda opknapbeurt

Een huis in Monster kreeg ook een waanzinnige make-over.