Welke films worden nieuw verwacht op Netflix?

Het warme weer is even terug. Dat betekent hopelijk dat we veel tijd door zullen brengen in parken en de tuin. Heb jij tóch wat tijd om nog te Netflixen, dan is het leuk om te horen dat er ook in april weer de nodige films naar Netflix komen.

1. The Big Lebowski

Jeff Bridges speelt een man genaamd Jeffrey Lebowski. Zijn bijnaam is ‘The Dude’ en hij heeft dan ook een erg relaxed karakter. De verbazing is dus groot wanneer hij door twee mannen wordt aangevallen. Wat blijkt? Ze hebben de verkeerde Jeffrey Lebowski voor hun neus. Jeffrey raakt betrokken bij het excentrieke leven van de ‘echte’ Jeffrey Lebowski. Kenmerkend voor de film is het hoge ‘chill-gehalte’ van de hoofdpersoon. Zin in een relaxte film om even lekker niet teveel bij na te denken? Dan is The Big Lebowski vanaf 1 april één van de perfecte films die je kunt kiezen.

 

2. The Mask of Zorro

De getalenteerde Anthony Hopkins, de actieheld Antonio Banderas en de zwoele Catherina Zeta-Jones spelen de hoofdrollen in deze Zorro-film. In de film volgen we actiefiguur Zorro, een mysterieuze held die het gemaskerd opneemt tegen bandieten. De film werd destijds goed ontvangen en werd genomineerd voor prestigieuze komedieprijzen. In 2005 volgde een vervolg en vanaf donderdag 1 april staat de film nieuw op Netflix.

 

3. Concrete Cowboy

Idris Elba schittert in Concrete Cowboy naast Caleb McLaughlin, bekend van Stranger Things. Hij speelt Harp, een vader die maar met moeite om kan gaan met zijn tienerzoon. Liever investeert Harp in zijn paard en zijn community van Afro-Amerikaanse moderne cowboys. Wanneer vader en zoon dichter naar elkaar toe groeien blijkt dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze aanvankelijk hadden gedacht. Vanaf vrijdag 2 april is Concrete Cowboy één van de nieuwe films op Netflix.

 

4. Love and Monsters

In de film Love and Monsters zijn alle kleine dieren gemuteerd tot grote wezens door een mysterieus virus. De jongen Joel, gespeeld door Dylan O’Brien van The Maze Runner, gaat op zoek naar een verloren liefde. Hij moet daarvoor zijn angsten overwinnen en hopen dat liefde alles overleeft. Vanaf woensdag 14 april staat de film online.