Welke films en series worden verwacht op Netfilx? (10 t/m 16 januari 2022)

Deze week heeft een aantal toppers voor ons in petto. De film How i Fell in Love with a Gangster en de series The Journalist en After life zullen te zien binnenkort te zien zijn op Netflix. Lees hieronder meer over de verwachte film en series.

 

How I Fell In Love with a Gangster

De Netflix film How I Fell in Love with a Gangster gaat over een vrouw die vertelt over de opkomst en val van Nikodem ‘Nikos’ Skotarczak. Dit is een van de grootste gangsters uit de Poolse geschiedenis. De hele film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film neemt bijna drie uur in beslag met als genre drama. Deze Netflix originele film is vanaf woensdag 12 januari te zien op Netflix.

The Journalist seizoen 1

Het spannende nieuwe Japanse drama serie, The Journalist, is een nakomer van de voorgaande Japanse film met dezelfde naam. Deze kwam eerder in 2019 uit. Het gaat over de verslaggever voor de Toto-krant, Anna Matsuda. Zij is een hoog aangeschreven en gerespecteerde journaliste die haar sterke overtuiging gebruikt om tot de bodem uit te zoeken hoe elk verhaal in elkaar steekt. Ze wordt geconfronteerd met politieke misdaden en de schandalen van de moderne Japanse samenleving. Anna maakt het haar prioriteit om de corruptie die haar land kent aan het licht te brengen. Dit gaat niet zonder gevolgen. The Journalist is vanaf donderdag 13 januari te zien op Netflix.

 

After life seizoen 3

Het eerste seizoen van de serie After life leerden we weduwnaar Tony kennen, gespeeld door de geniale Ricky Gervais. Na het overlijden van zijn vrouw raakte hij in een depressie. De eenzame man zag geen reden meer om tegen wie dan ook aardig te zijn. Wat de serie tot nu toe een succes heeft gemaakt is de harde humor die wordt gecompenseerd door de sentimentele momenten. In het tweede seizoen is te zien dat Tony wat milder wordt en de goede mensen om zich heen gaat waarderen. In het derde, en laatste seizoen, is Tony bijna een softie geworden. Hij haalt net als vroeger domme grappen uit en hij doet zijn best om niemand meer te kwetsen. Dit derde seizoen is vanaf vrijdag 14 januari te zien op Netlfix.

 

Bekijk hier ook de nieuwe films en series die in week 1 nieuw op Netflix verschenen.