Nieuwe films die verwacht worden op Netflix in week #49

Deze week heeft Netflix sterke nieuwkomers. Wat dacht je van Will Smith in Gemini Man of Sandra Bullock in The Unforgivable. Het is een sterke week voor de streamingdienst op het gebied van films.

Lady Bird – woensdag 8 december

Christine ‘Lady Bird’ McPherson zet zich af tegen haar moeder maar het blijkt dat ze toch meer op elkaar lijken dan Christine dacht. Ook al is de moeder een erg eigenzinnige vrouw, ze werkt hard als een verpleegster om brood op de plank te krijgen. Nu Christine 18 jaar oud is geworden, wil ze zo snel mogelijk haar geboortestad verlaten.

Bekijk hieronder de trailer van Lady Bird.

 

The Unforgivable – vrijdag 10 december

Deze film met Sandra Bullock belooft een grote hit op Netflix te worden. Ruth Slater (gespeeld door Sandra Bullock) wordt vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van de straf van een gewelddadig misdrijf. Bij terugkeer in de samenleving wordt ze door niemand vergeven. Het moment dat ze uit de tralies stapt, gaat ze op zoek naar haar zusje die ze achterliet voordat ze de gevangenis in ging. Deze film is vanaf vrijdag 10 december nieuw op Netflix te zien.

Bekijk hieronder de trailer van The Unforgivable.

 

Gemini man – vanaf 11 december

Will Smith is terug met een banger. In deze film is het een strijd tussen het verleden en het heden. Will speelt hier twee verschillende rollen: Henry Brogan en de jongere versie van Henry Brogan. Henry is een huurmoordenaar, maar is uit het niets ineens zelf het doelwit geworden. Maar dit mysterieuze en jonge figuur blijk telkens zijn acties te voorspellen. Wie zit er nou achter hem aan? Check het vanaf zaterdag 11 december nieuw op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Gemini Man.