Marco van Basten heeft zijn villa verkocht

De voetballer is bekend van de voetbalclubs Ajax, AZ, AC Milan en ook als trainer van onder ander het Nederlands Elftal. Hij is daarnaast ook twee keer uitgeroepen tot wereldvoetballer van het jaar. Na zijn afscheid focuste hij zich voornamelijk op de sport golf. Totdat hij in 2003 aan de slag ging met een trainerscursus bij de KNVB. Hierna werd hij aangewezen als bondscoach van het Nederlands Elftal. Een sportieve man met veel talent kunnen we wel zeggen.

De ex-profvoetballer zette drie maanden geleden zijn prachtige villa te koop. Het pand is gelegen aan het Vondelpark in Amsterdam Zuid. In 2008 kocht Van Basten de villa voor 6.250.000 euro. Hij heeft het voor een veel hoger bedrag kunnen verkopen. De villa is namelijk onlangs verkocht voor 13,8 miljoen euro. Ja je leest het goed, 13,8 miljoen. Van Basten heeft dus een enorme winst weten te maken. Een winst van maar liefst 7,5 miljoen. Dat is nou eens cashen.

Marco van Basten zet zijn villa te koop

Het totale woonoppervlak van de villa bevat 500 vierkante meter. In totaal zijn er vijftien kamers te vinden, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over vijf woonlagen. De keuken is misschien wel de eye catcher van de villa. Naast de vijftien kamers en prachtige keuken, is de villa gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Buiten het huis om ligt een achter-voor-en zijtuin. Daarnaast beschikt het nog over een dakterras met uitzicht op het Vondelpark. Niet zomaar een uitzicht, de villa ligt aan de vijver van het Vondelpark.

Bekijk meer foto’s op de website van BekendeBuren.

Ook Bridget Maasland zet haar indrukwekkende woning in Amsterdam te koop.