Wat heeft de woning van Bridget Maasland te bieden?

Bridget Maasland zet dus naar verluidt haar prachtige woning te koop. De prijsvraag van het huis is 1.325.000 euro. Zelf kocht zij haar woning voor een prijs van 1.025.000 euro.

De woning betreft een dubbel benedenhuis in Amsterdam Zuid. De woonoppervlakte is 163 vierkante meter en het geheel beschikt over drie slaap- en twee badkamers.

Dit is dus verdeeld over twee woonlagen. In het souterrain bevinden zich de drie slaap- en twee badkamers. Op de eerste verdieping de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen, die niet alleen voor veel lichtinval zorgen, maar ook een mooi uitzicht bieden op de gracht aan de overkant. Koken kan in de luxe half open keuken, die uiteraard is voorzien van alle inbouwapparatuur die je bij een BN’er kan verwachten. Zonnen kan in de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Zo kan je hier heerlijk genieten van het zonnetje in de ochtend en middag. Sterk punt is dat het optrekje van Bridget op eigen grond ligt en dat is in Amsterdam uitzonderlijk.

woning Bridget Maasland te koop

Huis Bridget Maasland amsterdam

Ga naar de website van BekendeBuren voor meer foto’s van het huis.

Benieuwd naar het huis van Thomas Acda? Lees Thomas Acda verlaagt de vraagprijs van de voormalige woning van Katja Schuurman.