Wanneer komt de film Mocro Maffia: Meltem op Videoland?

Op vrijdag 10 december verschijnt de korte film ‘Mocro Maffia: Meltem’ op Videoland. De Videoland Original introduceert het nieuwe personage Meltem, gespeeld door Sinem Kavus. De 40 minuten durende film verschijnt in aanloop naar het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’, waarvan de releasedatum op een later moment bekend wordt gemaakt.

Bekijk hier onder de teaser van Videoland op Instagram.

De Turkse Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de trailer is te zien hoe ze met Tonnano van team Paus afspreekt om een oplossing te zoeken voor haar vaders problemen. Ze benadert hiervoor haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf. Zij handelen namelijk net als de Amsterdamse Mocro Maffia in cocaïne.

Bekijk hieronder de trailer van Mocro Maffia: Meltem:

 

De Nederlandse serie Mocro Maffia is een het

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaadserie over de Mocro Maffia in Amsterdam. De serie is bedacht en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer, exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is ingegeven door het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Seizoen 3 eindigde als volgt: Paus en Tatta zijn zojuist gered door Tonnano en Paus’ neef Ashraf, terwijl ze opgesloten zaten in de loods van Tatta’s oom Cobus. Paus krijgt de eer om Cobus af te maken, maar Tatta pakt het pistool af en schiet hem door het hoofd. Potlood wordt naar voren geschoven door Tonnano en lijkt zijn mislukte liquidatie op Paus met de dood te moeten bekopen. Maar die spaart hem. Ondertussen weten we dat Romano niet in Suriname zit, maar inmiddels contact heeft gelegd met de Mexicanen met wie ook Cobus in gesprek was. Wilde Romano een dubbelspel spelen of koos hij de kant van Cobus?

Seizoen 4 komt er dus ook aan. Na de release van de korte film Mocro Maffia: Meltem wordt de datum van het nieuwe seizoen spoedig aangekondigd.