De nieuwe Netflix-film gaat als een raket

Sinds “Pain Hustlers” op 27 oktober 2023 op Netflix is uitgekomen, is het een grote hit geworden. Een deel van de verleiding zou kunnen komen door de bekende top acteurs, Chris Evans en Emily Blunt. Of het is gewoon een ijzersterke Netflix-film.

De film staat momenteel bovenaan de lijst van best bekeken films op Netflix. Het is zeker de moeite waard om te kijken, met zijn drama verhaal en geweldige acteerskills. Maar waar gaat de film “Pain Hustlers” over?

De verhaallijn van de Pain Hustlers

Pain Hustlers gaat over Liza Drake, een moeder die graag een beter leven voor haar dochter wil. Op een dag ontmoet ze Pete Brenner, een man die medicijnen verkoopt. Hij biedt haar een baan bij een slecht bedrijf. Liza doet het erg goed in haar nieuwe baan en verdient veel geld. Ze komt in een wereld van luxe terecht en denkt dat ze haar droom heeft waargemaakt.

Maar er is een probleem. Het bedrijf waar ze voor werkt, is duister. Haar baas dwingt haar om dingen te doen die niet goed zijn. Ook wordt haar dochter steeds zieker. Liza begint te begrijpen dat het bedrijf mensen slecht behandelt en dat ze moet kiezen: rijk worden en slechte dingen doen, of de waarheid vertellen en in gevaar komen.

In Pain Hustlers zie je hoe Liza probeert een beter leven voor haarzelf en haar dochter te krijgen, maar in een moeilijke situatie terechtkomt. Ze moet beslissen wat het belangrijkst is: geld of eerlijkheid. Het is een spannend verhaal over de prijs van succes en de zoektocht naar gerechtigheid in een wereld vol slechte mensen. Dus pak je bakje popcorn en kijk deze geweldige film in dit grauwe weer.

Check hieronder de trailer van Pain Hustlers:

 

IMDb en reviews van de kijkers

IMDb, een bekende website waar mensen films en tv-shows beoordelen, heeft deze serie beoordeeld met een score van 6,5 van 10 sterren. Hij heeft nog niet veel reviews omdat hij nog maar sinds kort op Netflix staat. Hieronder nog wat reacties van de kijkers op X, wat voorheen Twitter heette: