Waar gaat de film Heart of Stone over?

De nieuwe actiefilm draait om het personage Rachel Stone, een computertechnicus die gespeeld wordt door Gal Gadot. Echter werkt Rachel in het diepste geheim als undercoveragente voor een wereldwijd spionagenetwerk en camoufleert deze identiteit zorgvuldig. Als ze geconfronteerd wordt met hacker die schuilgaat onder de naam Jack of Hearts, gespeeld door Matthias Schweighöfer, moet Rachel koste wat kost voorkomen dat hij er met het meest waardevolle en gevaarlijke wapen van de geheime dienst vandoor gaat. Dit wapen is namelijk cruciaal voor het functioneren van het spionagenetwerk waar Rachel onderdeel van uitmaakt. De film is geregisseerd door Tom Harper en zijn er verder prominente rollen weggelegd voor Jamie Dornan, Alia Bhatt en Sophie Okenedo. Bekijk hieronder de trailer van de actiefilm, zodat je alvast goed in de sfeer komt:

 

Hoe wordt er op de nieuwe Netflix-film gereageerd?

De film Heart of Stone doet het vanaf de lancering op Netflix al verbazingwekkend goed. Niet alleen stoomde de actiefilm gelijk door naar de eerste plek in de Netflix-top 10, maar ook de reacties van kijkers zijn lyrisch. “Ik ben net klaar met kijken. UITSTEKEND! SPANNEND! BRILJANT” klinkt het onder andere. Andere kijkers hopen al op een vervolg: “Ik kijk uit naar meer! Vervolgen? Series?” Door sommige kijkers wordt Gal Gadot, die de rol van Rachel Stone vertolkt, al naar voren geschoven als de nieuwe, vrouwelijke James Bond. “Geweldige film! Als de geheime dienst van James Bond met pensioen stuurt en hem vervangt door een vrouwelijke agent, dan is Gal Gadot mijn eerste keuze. Ze zal een geweldige dubbel O-agent zijn.”

Er zijn ook kritiekpunten voor de nieuwe Netflix-film

Natuurlijk is er, zoals dat bij bijna elke film of serie wel het geval is, naast veel positiviteit ook wat kritiek. Veelal heeft dit te maken met het scenario van de film.“Nu aan het kijken tot nu toe niet onder de indruk. Verhaal is slap, plot is waardeloos” klinkt het bijvoorbeeld. Mocht jij je na het zien van de film bij deze kritiek aansluiten, wees dan vooral niet getreurd. Netflix heeft namelijk nog genoeg andere nieuwe titels in de aanbieding, waaronder drie goede films.