Model en actrice Emily Ratajkowski

We kennen Emily Ratajkowski natuurlijk allemaal als Amerikaans model, actrice en activist. Ze is geboren op 7 juni 1991 en werd aanvankelijk bekend door haar verschijning in de muziekvideo “Blurred Lines” van Robin Thicke in 2013. Ratajkowski heeft al jaren een succesvolle carrière als model en heeft samengewerkt met verschillende modemerken. Ze heeft inmiddels ook al veel covershoots gedaan voor verschillende tijdschriften, waaronder Sports Illustrated Swimsuit en Vogue.

Daarnaast komt ze ook op voor haar medemens en staat ze bekend om haar activisme op het gebied van vrouwenrechten, body positivity en gendergelijkheid. Maar Emily is niet alleen fotomodel. Sinds haar verschijning in Blurred Lines heeft ze ook in verschillende films en televisieshows gespeeld, waaronder “Gone Girl” (2014), “We Are Your Friends” (2015) en “I Feel Pretty” (2018). Onlangs plaatste Emily Ratajkowski een reeks bikinifoto’s op haar Instagram en die willen we je absoluut niet onthouden.

Emily Ratajkowski straalt in nieuwe bikini op Instagram

Met meer dan 30 miljoen volgers op Instagram (!) kunnen we wel zeggen dat ze één van de meest bekende en succesvolle modellen ter wereld is. Haar Instagram is dan ook een plek waar foto’s uit haar werk en privéleven samenkomen. Ze deelt dan ook van alles met haar volgers: zowel de resultaten van haar indrukwekkende fotoshoots als vertederende momenten met haar zoontje. Van 2018 tot 2022 was Emily getrouwd met Sebastian Bear-McClard, maar het huwelijk hield helaas geen stand. Voor haar volgers en fans is dit waarschijnlijk goed nieuws, want voor zover we weten is Emily op dit moment hartstikke single. Onlangs plaatste ze – zoals gezegd – een aantal foto’s waarop ze in bikini over de grond rolt. Bekijk de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)