De oude en nieuwe foto van Sylvie Meis voor de FHM

In het jaar 2003 won Sylvie Meis de titel van Mooiste vrouw van Nederland. Toen was ze al een sensatie, en dat is in de afgelopen twintig jaar niet verminderd. Haar carrière begon als presentatrice op de Nederlandse televisie, maar ze veroverde al snel ook de Duitse markt. Haar huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart bracht haar nog meer in de schijnwerpers.

De nieuwste foto van Sylvie voor de FHM500 is echt adembenemend. In deze shoot straalt ze zelfvertrouwen uit. Vergelijkingen met haar eerdere verschijning in 2003 laten zien hoe Sylvie alleen maar mooier en zelfverzekerder is geworden. Haar foto uit 2003 liet haar jonge jaren zien, maar op de nieuwe foto zien we een volwassen Sylvie Meis die niet ouder lijkt te worden.

Vergelijking met 21 jaar geleden

De reacties op haar nieuwste FHM-foto zijn grotendeels positief. Volgers houden van haar prachtige looks en tijdloze charme. De nieuwe foto laat duidelijk zien waarom Sylvie na al die jaren nog steeds op de FHM500-lijst staat. Sommige noemde haar een echte Goddess en Queen. Voor Sylvie Meis in ieder geval genoeg complimentjes.

Bekijk hier de nieuwe foto van Sylvie Meis:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)