Sylvie Meis is the Queen of the Centtury

Afgelopen maand vond de uitreiking van de FHM500 weer plaats en Sylvie Meis werd gekroond tot de Queen of the Century. Anno 2024 zien we Sylvie nog regelmatig als model. De ene keer in een sportpakje en de andere keer in een prachtige avondjurk; ze rockt het als geen ander.

Als het gaat om sociale media weet Sylvie Meis altijd de goede foto’s en video’s te kiezen. Met ruim 1.4 miljoen volgers deelt ze regelmatig updates uit haar glamoureuze en luxeleventje. Van fotoshoots als model en momenten op de rode loper tot persoonlijke hoogtepunten en vakanties. Haar Instagram wordt nooit saai.

In haar recentste Instagram-post weet Sylvie opnieuw te stralen. In de video staat ze als blondine in een prachtig kleurrijke bikini. Haar strandoutfit maakt ze af door een leuke hoed en witte zonnebril. Sylvie is helemaal ready voor de zomer. In de caption zegt ze: “arrived at the most stunning resort.” Een echte vakantieganger dus, wij zijn jaloers! Dat Sylvie Meis ondertussen 46 jaar is kunnen we niet aflezen. Ze wordt met de jaren mooier en ziet er nog steeds beeldschoon uit.

Bekijk de video van Sylvie via deze link.