Wie is Jessie Jazz Vuijk?

Jessie Jazz Vuijk is geboren op 22 januari 1995 en won de Miss Nederland verkiezingen in 2015. In 2016 deed ze mee aan Expeditie Robinson en in 2019 werd ze uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Haar carrière houdt niet op, want in september 2023 speelde ze als hoofdrolspeelster in het AVROTROS-programma Who’s that girl. Ze vindt het heel leuk om een YouTubekanaal bij te houden waar ze momenteel veel video’s deelt over de podcast die ze opneemt.

Jessie Jazz Vuijk is de vriendin van niemand minder dan Kaj Gorgels. Kaj Gorgels is een bekende presentator, die zijn carrière te danken heeft aan zijn video’s op Youtube en Instagram. Hij werd voor het grote publiek pas echt bekendnadat hij aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson meedeed. Wanneer we naar de foto’s van de twee kijken spat de liefde ervan af.

De indrukwekkende transformatie van de mooie moeder

Sinds 11-10-2023 is hun gezin uitgebreid naar drie personen. Hun zoontje Xavier is erbij gekomen en ze kunnen hem zonder mogelijkheid meer wegdenken. Ze verblijven heerlijk in hun woning op Ibiza, waar ze volop bezig zijn met het ouderschap. In een recente post liet ze haar transformatie in zes weken zien.

Ze liet in de caption het volgende weten: “Toen Xavier werd geboren gaf ik mijn lichaam eerst de tijd die het nodig had om het te helen. Na ongeveer een half jaar kreeg ik een GO en startte ik niet alleen, maar samen met mijn moeder, Kaj, Renske, mijn vriendin en haar man aan de transformatie van zes weken, een nieuwe levensstijl.”

Dit betekent dat ze voor zes weken lang 10.000 stappen per dag zette, dagelijkse krachttraining uitoefende, lette op wat ze at en dan daarna met een killerbody als resultaat. Nu is het uiteraard wel nog volhouden. En niet alleen haar lichaam is getransformeerd, maar ze voelt zich ook een stuk gezonder en energieker dan eerst. Bekijk hieronder de foto’s op een rijtje:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)